Kungsholmen

Fleminggatan 36 C, 2 tr

Exklusiv 3:a med stilren design och i toppskick. Högt och ljust läge, balkong i söder, öppna sällskapsytor och två utmärkta sovrum. Garage i huset.

Adress

Fleminggatan 36 C, 2 tr

Rum

3

Slutpris

6 700 000 kr

Avgift

4 067 kr/mån

Boyta

89 kvmOm bostaden

På en av Kungsholmens toppadresser, mellan Kronobergsparken och Kungsholms strand, återfinns denna fantastiskt fina, strålande ljusa och högt belägna 3:a om 89 kvm i absolut toppskick. Lägenheten är insynsfritt belägen högt upp i välvårdad fastighet. Den har en ljuvligt solig balkong i söderläge med härlig stadsvy längst Fleminggatan.

Lägenheten har på senare tid smakfullt renoverats med stil och finess. Inga kompromisser, bara det bästa av det bästa har varit ledorden för att skapa ett kvalitetsboende utöver det vanliga. Arkitektonisk design, påkostade materialval och fulländade funktions- och förvaringslösningar och uppfyller den kräsnes krav på komfort och känsla.

Planlösningen är generös och tillgänglig, den är modernt väldisponerad med ett underbart ljusflöde från stora fönsterpartier i söder. Välkomnande entré med mörkgrå klinker på golv med plats för ytterkläder och skor samt en platsbyggd byrå med bänkskiva i vätögranit. Hall med ekparkett, bra förvaring i skjutdörrsgarderob, platsbyggd bokhylla, LED belysning samt dragna kablar för Sonos ljudsystem (även i kök).

Representativt och påkostat sällskapskök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns en härlig köksö med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskho samt umgängesytor. Gott om förvaring, bra arbetsytor och komplett maskinel utrustning. Plats för önskad möblering med soffgrupp samt middagsbord. Här finns även utgången till den soliga balkongen i söderläge.

Exklusivt och påkostat badrum, elegant och stilrent inrett. Inbyggt spegelskåp, hand- och vattenfallsdusch, kombimaskin, handdukstork, golvvärme och ångbastu förhöjer intrycket ytterligare. Två utmärkta, rofyllda sovrum vetter mot innergården med plats för dubbelsäng, varav ena med en rejäl klädkammare.

Lägenhetens höga och strålande ljusa läge i fastigheten, den exklusiva designen samt det utsökta läget i sprudlande kvarter på Kungsholmen, gör detta till en bostad många väntat på.

– Välkomnande entré med mörkgrå klinker på golv med plats för ytterkläder och skor samt platsbyggd förvaring och byrå med bänkskiva i vätögranit.

– Hall med ekparkett, bra förvaring i skjutdörrsgarderob, platsbyggd bokhylla, LED belysning samt dragna kablar för Sonos ljus system (även i kök).

– Exklusivt och påkostat badrum, elegant och stilrent inrett. Inbyggt spegelskåp, hand- och vattenfallsdusch, kombimaskin, handdukstork, golvvärme, ångbastu, handfat, WC och dusch.

– Representativt och påkostat sällskapskök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns en härlig köksö med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskho samt umgängesytor. Gott om förvaring, bra arbetsytor och komplett maskinel utrustning i form av kyl och frys, diskmaskin och vinkyl.

– Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering med soffgrupp samt middagsbord. Här finns även utgången till den soliga balkongen i söderläge.

– Två utmärkta, rofyllda sovrum vetter mot innergården med plats för dubbelsäng, varav ett med en rejäl klädkammare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 067 kr
I avgiften ingår kallvatten, fjärrvärme, kabel-tv (grundutbud), bredband 100 Mbit/s och IP-telefoni.

Andel i föreningen: 0,97420 %

Byggår: 1978

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och vindsförråd. Föreningen har även en trevlig gemensam innergård i två nivåer. Den övre delas med grannföreningen Inedal 13. Utemöbler har införskaffats för medlemmarnas trivsel. På innergården finns också en välutrustad lekpark.

Lägenhetsnummer: 0822 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energiförbrukning: 179 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 2003 och består av 103 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 6 lägenheter upplåtna med hyresrätt samt 6 hyreslokaler. Föreningen har adresserna Fleminggatan 36 B-C, 38 och Inedalsgatan 9 A-F, 11 samt Kronobergsgatan 10-14. Inga planerade avgiftsförändringar och inga planerade större renoveringar.

Föreningen har 2 garageplan med ca 80 platser som går att hyra för 800kr/månad.

Genomförda renoveringar:
2009 Individuell varmvattenmätning
2009 Nya hissar 36C och 9A
2009 Upprustning av lekplats på innergård
2010-2011 Ventilationssystem, separering lgh och lokaler
2012 Installation fiberbredband
2012 Dörrar och elektroniskt låssystem
2012-2013 Takrenovering
2013 Trapphusrenovering
2014 Fasadrenovering
2014 Fönsterbyte
2014 Nya hissar 9E, 9F och 36B
2014 Större renovering av den nedre innergården
2015 Nya hissar 9A, 9B, 9C och 9D

Driftskostnad:
Hushållsel ca 300-400 kr/månad, hemförsäkring ca 300-400 kr/månad och varmvatten 112 kr/månad.

Förening: Brf Inedal 16

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Digital-TV kan bostadsrättsinnehavaren teckna själv med Viasat, Canal Digital eller ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredbandsuttag i varje lägenhet med anslutning till stadsnätet via Ownit. Bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften till föreningen. ComHem är även indraget i fastigheten med vilka bostadsrättsinnehavaren själv kan teckna avtal med för bredband och IP-telefoni.

Sammanställning: Balkong i högt och soligt söderläge med härlig stadsvy längs med Fleminggatan nedanför.

Centralt och mycket eftersökt läge på Kungsholmen nära Kronobergsparken, Kungholms Strand, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med utmärkta kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar), restauranger, caféer, affärer, butiker, gym, banker m.m. Bekvämt promenadavstånd till Kungsholmstorg med trevliga och populära restauranger längs med Scheelegatan samt Norr Mälarstrand med strandpromenaden längs Riddarfjärden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.