Kungsholmen

Södra Agnegatan 25

Sekelskiftesdröm med högt till tak och stuckaturer, slipad fiskbensparkett samt snövita snickerier och pardörrar. Balkong med eftermiddagssol.

Adress

Södra Agnegatan 25

Rum

3

Slutpris

8 630 000 kr

Avgift

4 549 kr/mån

Boyta

86 kvmOm bostaden

Välplanerad sekelskiftesdröm med stor balkong med eftermiddagssol mot öppen och lummig innergård. Genomgående planlösning med fiskbensparkett, högt till tak och stuckaturer samt fönster mot lugn återvändsgata. Stort kök med matplats för 10-12 personer. Attraktivt lugnt läge i hjärtat av Kungsholmen mellan rådhuset och Landstingsparken. Endast ett kvarter ifrån Kungsholmstorg. Två sovrum med gott om förvaring.

Rumsbeskrivning: Hall.
Hall med stor klädkammare.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gipsstuckaturer sam takrosett, två stora fönstret mot lugna Södra Agnegatan.

Sovrum 1
Vackra pardörrar och generös platsbyggd garderob.
gipstuckaturer och takrosett.

Kök
Stort härligt kök med matplats för 10-12 personer. Utgång till rymlig balkong i västerläge (3,7×1,65 m). Bänkskiva i Carrarramarmor och mässingblandare
separat kyl och frys.

Sovrum 2
Sovrum med fönster mot lugn innergård. Gipstuckaturer och takrosett, inbyggd garderob med skjutdörrar.

Badrum
Renoverat 2015 i Cararramarmor, vägghängd wc. Tvättmaskin från Bosch, badkar. Lätt att byta ut badkaret mot dusch om så önskas.

Pris: 7 975 000 kr

Månadsavgift: 4 549 kr
i avgiften ingår TV & Bredband 1000/1000mbit, VA, värme. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 300:-, hemförsäkring: 150:-

Andel i föreningen: 4,10000 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Fin gemensam innergård med planteringar och sommarmöbler. Det finns även gemensamhetslokal med bla. pingisbord, bastu och dusch. Tillhörande källarförråd ca:4-5 kvm. Cykel och barnvagnsförråd i källare. Fräsch tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp och mangel.

Lägenhetsnummer: 1 (1101)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 1999 och består av 23 bostadslägenheter och tre affärslokaler. Fastigheten är i mycket gott skick och genomgick en stor renovering 1998 då bl.a V/A stammar och elstigare byttes. 2011 installerades 3-glasfönster, 2012 ny undercentral för fjärrvärme, 2014 renoverades portar och entréer, 2018 OVK och energideklaration. 2020 interiör renovering av hiss på Södra Agnegatan. Föreningen har en liten snickarbod samt föreningslokal med bastu i källaren. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Inga aviserade avgiftsförändringar.
Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen.

Förening: Fikonträdet 15

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: TV via bredband ingår i avgiften

Internet: Bredband 1000/1000mbit ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor balkong mot den lummiga innergården, läge väster.

Underbart läge på invid Kungsholmstorg i hörnet Södra Agnegatan/Hantverkargatan ett stenkast från Norr Mälarstrands strandpromenad. Ett rikt utbud av restauranger, små caféer och trendiga butiker skapar en trevlig inramning kring lägenhetens kvarter. Nära till allt med promenadavstånd till city. Kommunikationerna med tunnelbana och bussar är mycket bra med bland annat tunnelbaneuppgång längre ned på gatan. Du tar dig lätt till centralstationen med tåg, bussar och Arlandabanan. Fräscht och modernt parkeringshus finns i rådhuskvarteret. Några kvarter bort tar Kronobergsparken vid med dess lummiga och populära grönområden.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.