Kungsholmen

Garvar Lundins Gränd 10, 1 tr

Adress

Garvar Lundins Gränd 10, 1 tr

Rum

3

Slutpris

4 575 000 kr

Avgift

3 965 kr/mån

Boyta

85 kvmOm bostaden

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Plats finns för extra byrå om så önskas. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med underbar utsikt mot Riddarfjärden och Högalidskyrkan på Södermalm. Matplats för större sällskap och trevliga middagar. Vacker fiskbensparkett, högt i tak och skjutdörrar mot köket. Gott om plats för önskad möblering.

– Kök med bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys. Fiskbensparkett.

– Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt extra garderober/byråer om så önskas. Två inbyggda garderober. Stort spröjsat fönsterparti med djupa nischer och utsikt mot Riddarfjärden. Fiskbensparkett.

– Sovrum 2 disponeras perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Förvaring med garderober och skåp i original. Handfat.

– Badrum med tvättmaskin, duschkabin, och handfat. Separat toarum med wc och handfat.

Pris: 4 575 000 kr

Månadsavgift: 3 965 kr

Andel i föreningen: 3,31000 %

Byggår: 1928

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga och cykelförråd.

Lägenhetsnummer: 28

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Allmänt om föreningen: Brf Vattuormen 42 förvärvade fastigheten 2002 och består av 42 bostadslägenheter, varar 1 fortfarande är hyresrätt (dolt framtida intäkt), samt 2 hyreslokaler. V/A stammar i kök och bad byttes/renoverades 1996 och spolades 2011, el-dragningen byttes 1996, tak 2005 och OVK 2006/07. Fastigheten totalbesiktades 2008 då även samtliga lägenheter uppmättes. Inom en 10-årsperiod ska hissarna renoveras. Energiprestand 135 kWh/m² och år. Det finns f.n inget beslut fattat om ändring av medlemsavgifterna enligt föreningen.

Förening: Brf Vattuormen 42

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2Vision. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Här bor du med ett fantastiskt läge precis intill Norr Mälarstrand, Kungsholms torg och City. I området finns mysiga caféer, välrenommerade restauranger, trendiga butiker, bagerier, mataffärer och underbara promenad och joggingstråk. Badmöjligheter ges vid närliggande Rålambshovsparken och även vid Fredhälls klippor. Längst vackra Norr Mälarstrand finner man ett flertal populära caféer och restauranger. Västermalmsgallerian med dess breda utbud ligger på kort promenadavstånd. Dessutom finner du all övrig service såsom apotek, kemtvätt och banker i området. Här bor ni tyst och lugnt med direkt närhet till vatten och allt det Stockholm har att erbjuda alldeles runt husknuten.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal busslinjer i direkt närhet, likaså Cityterminalen och Arlanda Express.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.