Kungsholmen

Industrigatan 2, 2 tr

Exklusivt drömboende med modern bekvämlighet. Ett optimalt planerad boende med generös takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och kungsbalkong om 9 kvm!

Adress

Industrigatan 2, 2 tr

Rum

2

Slutpris

5 200 000 kr

Avgift

2 840 kr/mån

Boyta

52 kvmOm bostaden

Välkommen till populära Brf Chokladfabriken och denna suveräna lägenhet om 52 ljusa och välplanerade kvm i absolut toppskick! Perfekt planlösning med stora och öppna sällskapsytor, exklusiva materialval, generöst ljusinsläpp, härlig takhöjd, snövita snickerier och vackra vitpigmenterade trägolv i ask. Kök från Kvänum och ett underbart vardagsrum i öppen planlösning med utgång till kungsbalkong om hela 9 kvm med fin vy över föreningens innergård. Hall, sovrum, snyggt badrum och mycket bra förvaring.

Välskött fastighet som förädlades och totalrenoverades av Oscar Properties 2013-2015. Modern bekvämlighet med möjlighet till garageplats i huset, rymlig hiss med plats för dubbelvagn samt en fantastisk innergård med bl.a. uteplatser under pergola, exklusiv Röshullt gasolgrill, planteringar, pingisbord och boulebana. Trygg och klok förening med ambitiös styrelse och goda hyresintäkter från affärslokalerna. Fastighetens lokaler innefattar bl.a. ett privat gym, restaurangen Dunder och Krut samt en choklad- och lakritsbutik.

Det kan låta klyschigt men den här pärlan måste verkligen ses och upplevas, välkommen på visning!

HALL
Välkomnande hall med och gott om plats för ytterkläder och förvaring. Generös takhöjd och elegant vitbetsat trägolv i ask. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Stor och generös sällskapsyta med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Högt i tak, väggar målade i vit nyans och vackert trägolv i vitpigmenterad ask. Stort ljusinsläpp och utgång till balkongen.

KUNGSBALKONG
Stor balkong om hela 9 kvm som löper utmed hela lägenhetens bredd. Gott om plats för bord, stolar och planteringar.

KÖK
Specialritat och påkostat Kvänumkök i stilren design med bra arbetsytor, gott om skåp och plats för stora middagar. Infälld diskho med blandare. Den maskinella utrustningen består av; integrerad diskmaskin från Siemens, induktionshäll och inbyggnadsugn från Bertazzoni och fläkt från Fjäråskupan. Separat kyl och frys, smakfullt inbyggt.

SOVRUM
Sovrum med stort fönsterpartier mot föreningens lugna innergård. Plats för dubbelsäng samt bra förvaring i rymlig walk in closet.

BADRUM
Snyggt badrum med kalkstensgrå mosaik från Villeroy & Boch på väggar och golv samt golvvärme. Vägghängd wc, duschhörna med takdusch och vägg i klarglas. Handfat med öppen handfatskommod i trä samt stor spegel med inbyggd belysning. Handdukstork med värmefunktion. Badrumsinredning från Duravit, bra förvaring och belysning. Spotlights i tak med dimmerfunktion. Tvättmaskin samt torktumlare från Cylinda.

FÖRRÅD
Till bostaden disponeras ett förråd i källarplan, tillgång med hiss.

CYKEL
Föreningen har ellådcykelpool som man får hyra gratis.

GARAGE
I källarplan finns 57 (45 st med laddstationer) garageplatser som är uppdelade på två plan vilka hyrs ut till föreningens medlemmar, för närvarande är det en kort kö till platserna. Medlem som önskar ställa sig i kö för garageplats meddelar styrelsen via info@viredo.se. En plats kostar 2000 kr/mån..

GÅRDEN
Gemensam, lummig och fin påkostad innergård med planteringar, stort trädäck med pergola, infälld belysning och trädgårdsmöbler. Här finns även en boulebana, pingisbord samt en exklusiv gasolgrill från Röshullt. Den fina innergården är stängd och endast boende i föreningen har åtkomst.

OMRÅDET
Fastigheten ligger i ett lugnt område som å ena sidan vätter mot Karlbergskanalens lugn och å andra sidan har all tänkbar service runt hörnet på Fridhemsplan med bla populära Västermalmsgallerian, navet av kommunikationer med bussar och grön och blå linje, flygbussar. Tack vare läget snabb access till E4. På samma gata finns populära stenungsbageriet Le Petit Boudine och tre kvartersrestauranger och inom några minuter finns populära Fabrique, Haga Tårtbageri mm. På några minuters promenad över St Eriksbron finns mysiga Vasastan med populära Rörstrandsgatans utbud av caféer och restauranger så som bla institutionerna Raw, Mellqvist och Lillebrors bageri. Inom fem min från lägenheten finns tre stora parker för både träning och lek, Vasaparken, Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Inom 1-3 min promenad finns crossfitgym, Sats och Friskis & Svettis. I området runt Fridhemsplan finns en stor mängd förskolor samt grundskola och gymnasium.

Pris: 4 750 000 kr

Månadsavgift: 2 840 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och ett snabbt bredband.

Andel i föreningen: 0,73800 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggår: 1920/1970/2015

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 6134

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 6

Energideklaration: Utförd

Allmänt om föreningen: Chokladfabriken totalrenoverades 2013-2015 och de tidigare lokalerna omvandlades från kontor till 85 bostadslägenheter. I samband med renoveringen bildades bostadsrättsföreningen i syfte att förvärva fastigheten. Föreningen sålde lägenheterna till medlemmarna med inflyttning 2015. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Utöver medlemmarnas lägenheter finns fyra hyresgäster i gatu- och källarplan i form av restaurangen Dunder och Krut, Choklad & Lakrits, bokförlaget Vulkan Media och gymmet Sthlm Bootcamp Factory.

Fastigheten består av två huskroppar med ingång från Industrigatan 2 A och Fridhemsgatan 53. De två huskropparna har något olika karaktär och uppfördes under på 1920- och 1970-talet. Totalt finns 85 lägenheter om 1 – 5 rok och den totala bostadsytan uppgår till 7044 kvm. Stor hiss med direkt access till källaren och garaget. Mellan huskropparna finns en fantastiskt fin innergård med planteringar, cykelparkering, grillmöjligheter och pingisbord. Till lägenheten hör ett källarförråd. Soprum finns i källaren. Föreningen har cykelställ på gården och i källaren samt barnvagnsförråd. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet.

Föreningens ekonomi beskrivs i årsredovisningen. Fastigheten är i mycket gott skick och styrelsen har inte identifierat några renoveringsbehov de närmaste åren utöver normalt löpande underhåll. Föreningen har god ekonomi och amorterar i dagsläget ca 3% av kapitalskulden (3 miljoner sek) på årsbasis och inga avgiftshöjningar är planerade i närtid.

I källarplan finns 57 garageplatser som är uppdelade på två plan. 45 st av platserna r utrustade med laddstationer. Dessa hyrs ut till föreningens medlemmar. Medlem som önskar ställa sig i kö för garageplats meddelar styrelsen via info@viredo.se. En plats kostar 2000 kr/mån. För närvarande är det en kort kö.
Se även föreningens hemsida: http://brfchokladfabriken.se/

Förening: Brf Chokladfabriken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 85

Antal lokaler: 5

TV: Basutbud av TV-kanaler från Canal Digital ingår i avgiften.

Internet: Alla lägenheter har fiberkabel från Ownit. I månadsavgiften ingår bredband med hastigheten 100 Mbit/s samt ett basutbud av TV-kanaler.

Sammanställning: Balkong mot föreningens innergård om ca 9 kvm med gott om plats för bord och stolar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.