Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 14, 3½ tr.

Härligt läge vid Norr Mälarstrand. Sekelskifte med kakelugn, solig balkong och spröjsade fönster.

Adress

Sankt Eriksgatan 14, 3½ tr.

Rum

3

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

3 385 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskifteslägenhet om 83 ljusa och välplanerade kvm med perfekt planlösning. Högt till tak, stora spröjsade fönster, fina trägolv samt vackra snickerier och spegeldörrar. Balkong med bästa solläge samt kakelugn. Två rejäla sovrum, stora sällskapsytor med öppet kök och vardagsrum. Fräscht badrum med dusch.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Furugolv.

– Helkaklat badrum/mosaik med dusch, wc och handfat. Klinker på golv samt infälld belysning via spotlights.

– Sovrum med plats för dubbelsäng, furugolv och klädkammare.

– Sovrum med furugolv, plats för dubbelsäng samt klädkammare och utgång via dubbeldörrar till solig och södervänd balkong.

Båda sovrummen vetter mot en lugn och tyst innergård.

– Vardagsrum med generöst ljusinsläpp, ekparkett och kakelugn. Kakelugnen fungerar inte för närvarande men går att få igång!

– Öppet kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis med keramikhäll, varmluftsugn och fläkt. Furugolv.

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 3 385 kr

Andel i föreningen: 3,57000 %

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Ja

Våning: 3.5

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Göken 14 är en äkta förening bestående av 30 bostadsrätter och 5 lokaler. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Göken 14 på adressen Sankt Eriksgatan 14 och 14A i Stockholm. Inga aviserade avgiftsförändringar eller större renoveringar.
Föreningens medlemmar kan nyttja gemensam gård med grill och sittplatser. På gården finns friggebod för barnvagnar samt cykelställ, det finns även förråd för cyklar i källaren. Tvättstuga finns i entréplan utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
Överlåtelseavgift: 2,5 % av nuvarande prisbasbelopp, betalas av köparen. Pantsättningsavgift: 1 % av nuvarande prisbasbelopp, betalas av pantsättaren.

Förening: Göken 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 30

Antal lokaler: 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong, läge söder.

Eftersökt och synnerligen attraktivt läge vid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Riddarfjärden med härligt promenadstråk längs stranden. Närhet till en mängd populära restauranger såsom Trattorian, Mälarpaviljongen och Strandcafeét. Gott om matbutiker samt någon minuts gångavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns tillgänglig.

Gillar du att träna finns bl a SATS och Friskis & Svettis. För den som vill springa ute går hälsans stig som är på ca 9 km runt hela Kungsholmen.
På sommaren spelar du boule och volleyboll i Rålambshovsparken och på vintern åker du skridskor. På en kort promenad når du Smedsuddsbadet som har en liten sandstrand. Bra kommunikationer med bl a innerstadsbussarna bussarna; 1, 3 och 4. Vid Fridhemsplan finns både grön och blå Tunnelbana. Även gångavstånd till Kungsholmstorg och Rådhuset.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.