Kungsholmen

John Bergs Plan 4, 5 tr

Två härliga balkonger med fantastisk utsikt, högt läge och genomgående planlösning!

Adress

John Bergs Plan 4, 5 tr

Rum

3

Slutpris

4 000 000 kr

Avgift

3 264 kr/mån

Boyta

76 kvmOm bostaden

Välkomna till denna unika bostad med högt läge i fastighet från 1936. Två fantastiska balkonger med milsvid utsikt över Stockholm, genomgående planlösning, generös takhöjd samt fiskbensparkett. Det höga läget ger hela bostaden ljus och rymd. Bostadens kök och badrum är av äldre standard. Lägenhetens ytskickt är i behov av renovering. Här bor ni tyst och rofyllt med direkt närhet till allt Stockholm har att erbjuda inom behagligt avstånd. Bra kommunikationer med både tunnelbana och bussar i direkt närhet. Populär och välskött förening.

– Entré med goda avhängning- och förvaringsmöjligheter. Tre inbyggda garderober. Platsmatta. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Två stora sällskapsvänliga rum med fiskbensparkett, generös takhöjd och utgång till varsin rymlig balkong. Den ena balkongen vetter mot öster och den andra mot väster. Fantastisk utsikt över Stockholm!

– Kök är av äldre standard. Underbar utsikt från det stora fönsterpartiet. Köket är utrustat med gasspis/ugn, fläkt, kyl och frys. Plastmatta.

– Sovrum med plats för säng, sängbord, srivbord eller extra byrå/garderob om så önskas. En rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Laminatgolv.

– Badrum utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc. Badrummet är av äldre standard.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 3 264 kr

Andel i föreningen: 2,84000 %

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en fräsch gemensam tvättstuga (renoverad 2009) med 3 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel, 1 snabbtvättmaskin samt torkrum. Det finns även ett gästrum för medlemmarna att hyra, pingisrum samt bastu.

Lägenhetsnummer: 54/55, 1501

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Energiförbrukning: 176 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Eken Nr 15 bildades 1936 och består av 54 bostadsrättslägenheter samt en hyreslokal. Stammar och el byttas 1994/95. Juridisk person godkänns ej som medlem. Populär och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna utförda. Dessutom har föreningen nyligen installerat säkerhetdörrar till alla medlemmar. Energiprestanda 176 kWh/m² och år. Inga beslutade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Se mer info på föreningens utmärkta hemsida www.brfeken15.se.

Förening: Brf Eken Nr 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Här bor man tyst, lugnt och rofyllt med närhet till all nödvändig service. Området har gott om trevliga restauranger, mysiga cafeér och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. En promenad bort bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga joggingstråk längs vattenlinjen. Även Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken finns inom promenadavstånd.
Goda kommunikationer i form av T-bana (Fridhemsplan och Stadshagen) inom ett par minuter. Dessutom flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.