Kungsholmen

Lidnersgatan 5, 3 tr

Underbar gavel 3:a i högt soligt läge med balkong.

Adress

Lidnersgatan 5, 3 tr

Rum

3

Slutpris

5 350 000 kr

Avgift

3 712 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Välkomna in till denna sköna och fräscha bostad i högt soligt gavelläge. Fina trägolv och ca 2,7 i takhöjd. Två bra sovrum varav ena större i gavelläge med två fönster och flera garderober. Stort vardagsrum med härliga trägolv och utgång till den soliga balkongen i söderläge från dubbeldörrar i glas. Vitt kök renoverat 2007 med fönster och matplats för ca 4 personer. Välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, elspis och fläkt. Sovrum med fönster och en garderob. Fräscht helkaklat badrum renoverat 2006 med badkar och uttag för tvättmaskin finns. Förhall med utrymme för ytterkläder och övrig förvaring. Allt genomgående i mycket bra skick. Närhet till både sommarbad på Hornsbergs Strand, naturliv och goda kommunikationer Kristineberg. Här trivs man!

Pris: 4 995 000 kr

Månadsavgift: 3 712 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband kabel-TV. Bredbandet per månad är 83 kr och är en obligatorisk avgift. Driftskostnader ca 500 kr per månad. El ca 350 kr/m och hemförsäkring ca 150 kr/m.

Andel i föreningen: 1,83417 %

Byggår: 1932 oå 1986

Lägenhetsnummer: 2016 (1305)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan 900 kr/m. www.stockholm.se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Mycket välskött och bra förening i Kristineberg. Stambytt. Föreningen består av 61 lägenheter varav 56 är bostadsrätter och 5 hyresrätter vilket betingar ett stort dolt framtida kapital för föreningen. 2 urhyrda lokaler finns. Föreningen äger marken. Föreningens amorterade av en stor summa under 2016 om ca 1,4 mkr.

Vindsförråd.
Välutrustad tvättstuga i källaren.
Cykelrum/barnvagnsrum.
Övernattningslägenhet att hyra.
Fin uteplats på tomten med platsbyggd grill.
Höst- och vårstädning brukar utföras av medlemmarna.

Boendeparkering på gatan 900 kr/m.
www.stockholm.se
www.garageplatsen.se

Förening: Brf Amorina

TV: www.comhem.se ingår i avgiften.

Internet: Bredband 2 (100/100) ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i öster.

Mycket attraktivt läge mitt i Kristineberg. I denna marina miljö bor du med direkt närhet till vattnet, badklippor och vackra promenadstråk. Vid Kristinebergs Strand hittar du härliga badbryggor och den populära restaurangen Piren.

Här finns mycket bra kommunikationer, och du kommer snabbt in till Fridhelmsplan där all tänkbar service finns. Tack vare Galleria Lindhagen finns en mycket välsorterad Ica Maxi, apotek, butiker och systembolag på nära håll.

Från lägenheten har du ca 100 m till idylliska promenad-/löparstråk längsmed vatten och båthamnar. Kort promenad till tunnelbanans gröna linje och buss nr 49, som på några minuter tar dig till innerstaden. Det finns ett gym och mataffär på ett avstånd av 50m. Inom 1000 m har du Lindhagens Galleria, tennishall, park och idrottsplats.

Det händer mycket i Kristineberg!
Det kommer att bli en integrering av Kristinebergs slottspark, Kristinebergs idrottsplats och marken ner mot Ulvsundasjön. Kollektivtrafiken ska utökas och ett torg med flera affärer, restauranger, diverse service och bostäder kommer att växa fram i området.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.