Kungsholmen

Industrigatan 10, 5 tr

Drömboende invid Kungsholms Strand i fin och optimal hörntrea med högt och ljust läge, suverän planlösning och solig balkong i sydväst med sjöglimt.

Adress

Industrigatan 10, 5 tr

Rum

3

Slutpris

5 850 000 kr

Avgift

3 838 kr/mån

Boyta

69 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän 3:a om 69 kvm med eftersökt och lugnt läge invid Kungsholms Strand. Lägenheten har ett högt och strålande ljust hörnläge, fönster i två väderstreck och ljuvlig balkong i sydväst. Balkongen är högt och fritt belägen med härligt solläge samt utsikt längs Industrigatan ned mot Kungsholms Strand med glimt av Karlbergssjön.

Lägenheten har på senare år smakfullt renoverats och är i ett mycket gott skick. Den är ytterst väldisponerad och bevarar alla vackra och tidsenliga detaljer från byggåret 1937 såsom högt till tak, speglade dörrar och snickerier i original, stora spröjsade fönsterpartier med djupa nischer, oljad fiskbensparkett m.m.

Planlösning är mer eller mindre fulländad med två bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med utgång till balkongen. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett samt rejäl ljusinsläpp från två fönsterpartier. Köket är stilrent och välutrustat. Fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Tambur med plats för ytterkläder och skor samt inre möblerbar hall.

Här bor du i mycket välskött förening och fastighet mellan Fridhemsplan, med restauranger, butiker och all dess tänkbara service, och Kungsholms Strand som ger en maritim boendemiljö vid Karlbergskanalen med båtar och strandpromenad. Strandpromenaden leder å ena hållet till Stadshuset och city och å andra hållet till Hornsbergs- och Kristinebergs Strand som blivit Stockholms nya riviera.

Bostadsrättsföreningen Bojen 7 utsågs till ”Årets bostadsrättsförening 2011” av Fastighetsägarna i Stockholm. Föreningen har en unik solterrass om 400 kvm, den häftigaste i Stockholm, med fri vidsträckt utsikt över vatten och stadens takåsar. Terrassen nyttjas av föreningens medlemmar och har grillar, fem sittgrupper med bord och stolar, duschhörna, solsängar och planteringar. För mer info om föreningen, se www.bojen7.se

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Gott om förvaring i klädkammare och i två inbyggda garderober. Säkerhetsdörr. Klinkergolv.

– Utmärkt kök i öppen planlösning med vardagsrum. Två stora fönsterpartier ger härligt ljusinsläpp. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Maskinell utrustning består av kyl och frys, diskmaskin, ugn, gasspis samt fläkt.

– Luftigt vardagsrum med två stora fönsterpartier i söderläge. Plats för önskad möblering med soffgrupp, tv-möbel och middagsbord.

– Fräscht badrum med dusch, wc, handfat, infälld spegel, skåp, handdukstork och tvättmaskin.

– Två bra sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och utgång till balkongen, och ett mindre barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 3 838 kr

Andel i föreningen: 2,95705 %

Byggår: 1937

Uppvärmning: Bergvärme / Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Föreningen har en unik solterrass om 400 kvm, den häftigaste i Stockholm, med fri vidsträckt utsikt över vatten och stadens takåsar. Terrassen är bokningsbar och nyttjas av föreningens medlemmar. De har grillar och kök, fem sittgrupper med bord och stolar, duschhörna, toalett, solsängar och planteringar.

Lägenhetsnummer: 33 (1501)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 7.

Energiförbrukning: 141 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna. I området finns ett flertal garage. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Bojen 7 bildades 2002 och fastigheten består av 6 våningar med 41 bostadsrättslägenheter och 1 lokal upplåten med hyresrätt.

Totalrenoverad och mycket välskött fastighet byggd 1937. Alla stora renoveringar är genomförda mellan åren 2003-2011. Se förteckning på www.brfbojen7.se. Inga planerade renoveringar.

Föreningen utsåg till "Årets bostadsrättsförening 2011" av Fastighetsägarna i Stockholm. Juryns motivering löd enligt följande:

"Bostadsrättsföreningen Bojen 7 har en positiv och välkomnande atmosfär. Verksamheten präglas av ett starkt engagemang och drivs metodiskt och strukturerat på ett sätt som kan liknas vid ett välfungerande familjeföretag med en stark samhörighetskänsla. Under föreningens nio år har fastigheten successivt och målmedvetet renoverats till toppskick med både hänsyn till vår miljö och de boendes säkerhet."

Driftskostnader:
Hushållsel ca 200-300:-/mån, gas ca 250:-/mån och hemförsäkring ca 100-150:-/mån.

Förening: Brf Bojen 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Balkong i högt, fritt och soligt sydvästläge med härlig utsikt längs med Industrigatan ned mot Kungsholms Strand med glimt av Karlbergssjön. Föreningen har en unik solterrass om 400 kvm, den häftigaste i Stockholm, med fri vidsträckt utsikt över vatten och stadens takåsar. Terrassen nyttjas av föreningens medlemmar och har grillar, fem sittgrupper med bord och stolar, duschhörna, solsängar och planteringar.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.