Kungsholmen

Pontonjärgatan 32, 6 tr.

Högst upp, närmast himlen med fri vy över takåsar, terrass & öppen spis. Spektakulär vindsvåning.

Adress

Pontonjärgatan 32, 6 tr.

Rum

3

Slutpris

5 350 000 kr

Avgift

2 723 kr/mån

Boyta

67 kvm

Biyta

12 kvmOm bostaden

Välkommen till en helt fantastisk arkitektritad vindsvåning med en levnadsyta om 79 kvm (67 boyta, 12 biyta) som har allt man kan önska. Klassiska vindsvåningsdetaljer med snedtak, generösa ljusinsläpp och putsade murstockar. Öppen spis, terrass, fri utsikt över takåsarna och stora sällskapsytor. Hissen går hela vägen upp till våningsplanet. Planlösningen är genomtänkt med öppet kök och vardagsrum samt två sovrum, walk in closet och ett härligt badrum.

Underbart läge invid Norr Mälarstrand på den populäraste delen av Kungsholmen. Fastigheten är välskött och föreningens ekonomi är god med låga avgifter som följd. Det kan låta klyschigt men denna pärla måste verkligen ses och upplevas, vi tror att detta är vindsvåningen ni har väntat på. Välkomna på visning!

– Ljus välkomnande hall med vägg och takfönster. Generös plats för ytterkläder. Grått instegsklinker med golvvärme och infälld hallmatta.
– Vardagsrum, kök och matplats i ljus öppen sällskapsyta. Fantastisk rymd med ca 3,40 m i nock.
– Lättmöblerat vardagsrum med öppen spis, takfönster, stor platsbygg bokhylla och tv-bänk, utgång till terrass med helglasat skjutparti och framtagen putsad murstock.
– Underbar terrass med grått klinkergolv och väggar klädda i lärkträ. Utrustad med belysning, el- och fjärrstyrt markisuttag. Fantastisk utsikt över takåsarna.
– Platsbyggt vitmålat kök med generös förvaring ända upp till nock (Claesson) och med matplats för 6-10 personer. Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin, vinkyl från Geapp med två zooner, 70 cm bred induktionshäll, ugn med kombinerad ånga och varmluft, integrerad fläkt. Alla vitvaror från Electrolux utom fläkt från Siemens. Bänkskivor i grå Silestone med undermonterad stor ho och blandare från FM Mattsson i rostfritt.
– Master bedroom med plats för dubbelsäng och rymligt platsbyggt förvaringsskåp.
– Sovrum med smart platsbyggd förvaring och skrivbord, med plats för dubbelsäng.
– Helt underbart ljust badrum med takdusch och glasdörrar, fönster, vägghängd wc, blandare och handfatskommod från Svedbergs och två handdukstorkar. Helkaklade vita väggar och mörk klinker med elgolvvärme, infällda spotligths. Kombinerad tvätt och tork från Electrolux och platsbyggförvaring för tvätt och toalettartiklar.
– Underbar Walk in closet i en passage mellan sovrum och badrum. Platsbyggd mörkgrå garderobsinredning med en dörr som har infälld helkroppsspegel. Dessutom finns det en rymlig dold förvaringsyta bakom sidan med hängande kläder.

Genomgående vitmålade / vitputsade väggar, vita foder, lister och tak. Massiva vitmålade innerdörrar. Hela våningen har plankgolv från Kährs i vitpigmenterad mattlackad ek. Vattenburen golvvärme i hela våningen och elgolvvärme i badrummet. Rikligt med genomtänkta infällda spotlights i hela våningen. Vinden byggdes 2010 och ritades av arkitekt Jenny Frigren.

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 2 723 kr

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga och en fin gemensam innergård..

Lägenhetsnummer: 46

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Hiss hela vägen upp till våningsplanet.

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 1 oktober 2002. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostadshus i 6 våningsplan med källare och bebyggd vind. Föreningen omfattar för närvarande 40 lägenheter och 4 lokaler. 36 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 4 med hyresrätt. Tre lokaler hyrs ut som butik och kontor. Huset stod färdigt 1929, och har genomgått ett antal stora åtgärder sedan Brf Karlsvik 33 tog över fastigheten. Sådana åtgärder omfattar stambyte, nya elstigare, fasadrenovering, renovering av källarförråd och tvättstuga.

Stambyte, 2006
Renovering av fasad mot gatorna, 2007
Byte av elcentral och elstigare, 2007
Obligatorisk ventilationskontroll (OVK), 2008
Ombyggnad och renovering av källaren, 2008
Balkongbyggen, 2009
Renovering av tvättstugan, 2009
Förbättrad dränering av gården, 2009
Ombyggnad av vind till lägenheter, 2009-2010
Uppfräschning av hissar, 2010
Installation av säkerhetsdörrar, 2010
Inrättande av cykelrum, 2010
Renovering av trapphusen, 2011

Förening: Karlsvik 33

TV: Ansluten till kabelnät, Com Hem. 125:-/m.

Internet: Möjlighet till bredband via, Comhem. 120:-m.

Suveränt och mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen i härlig rofylld boendemiljö med parker, vatten och strandpromenader. Nedanför huset ligger Norr Mälarstrand och den glittrande Riddarfjärden. Det är även nära Pontonjärparken och Rålambshovsparken. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Här finns restauranger, mataffär och caféer i direkt anslutning till bostaden. Med en kort promenad nås Fridhemsplan med all tänkbar och nödvändig service samt Västermalmsgallerian. Dessutom är avståndet kort till Kungsholmstorg med dess trevliga utbud av restauranger. Välkommen till härliga nedre delen av Kungsholmen!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.