Kungsholmen

Kronobergsgatan 30, 4 tr

Fulländad drömtrea i toppskick med modern & stilren design. Högt & ljust läge, öppna sällskapsytor, två balkonger & utsikt mot Karlbergskanalen.

Adress

Kronobergsgatan 30, 4 tr

Rum

3

Slutpris

7 100 000 kr

Avgift

3 221 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Högt upp i vacker fastighet från 1929 på Kronobergsgatan 30 invid lugnet mot Kungsholms Strand, med 3,1 m i takhöjd, magiska ljusinsläpp från två väderstreck, härliga öppna sällskapsytor och två balkonger, ges nu tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, rikt på så väl stil och modern design som fantastisk känsla. Hemmets större balkong nås från sovrummet och blir ett härligt ”uterum” under årets varma månader. Den andra nås från sällskapsrummet och bjuder på utsikt mot Karlbergskanalen.

Hela lägenheten har smakfullt topprenoverats med stil och finess och den karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval, sober färgsättning samt optimala förvarings- och funktionslösningar. Planlösningen är ytterst kvadratsmart, 65 kvm som känns som 80 kvm, och tillgänglig med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Köket i ett stilsäkert utförande med luckor i vitt och komplett maskinell utrustning. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större matsalsbord och soffgrupp. Utgång till balkongen i väster med utsikt mot vackra Barnhusviken.

Två bra sovrum varav ett master bedroom med generös förvaring i garderober, plats för dubbelsäng och utgång till den möblerbara balkongen i högt och fritt läge. Det andra passar perfekt som barn-, gäst- eller arbetsrum.

Sobert badrum med helkaklade väggar i vitt med golvvärme, dusch, WC, handdukstork, handfat med kommod med spegel ovan samt tvättmaskin. Hall med suverän förvaring för ytterkläder och skor.

Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt man kan tänkas behöva med butiker och populära Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av shopping. Här finns även ett oändligt antal trevliga fik och välbesökta restauranger. För den som föredrar ett mer aktivt liv finns flertalet gym i området samt parker. Vackra jogging- och promenadstråk vid Kungsholms Strands vatten. Kommunikationerna är oslagbara med flertalet bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje & pendeltåget.

Välskött förening med mycket god ekonomi och vacker renoverad fastighet.

Pris: 6 495 000 kr

Månadsavgift: 3 221 kr
I avgiften ingår värme, VA, bredband samt balkongtillägg.

Andel i föreningen: 1,98602 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 608 (1401)

Hiss: Ja

Våning: 4

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 127 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Inedal 3 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1981 och huserar idag på adresserna Kronobergsgatan 30, Inedalsgatan 25 samt Kungsholms Strand 121, i en välskött fastighets byggd 1913. Föreningen består av 46 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 4 lokaler som samtliga är uthyrda. Föreningen har en mycket god ekonomi och är lågt belånade med endast 3 348 kr/kvm (2019). Inga beslut om kommande avgiftsförändringar. Köpare av lägenhet i föreningen skall vara skriven på adressen och det får inte vara en juridisk person. Delat ägande är tillåtet.

Renoveringar:
Fastigheten är i gott skick och föreningen följer en 50-årig underhållsplan. Stora renoveringar har sett ut enligt följande:
2018 – Fönster, dörröppnare för cyklar på Kronobergsgatan, renovera muren på gården samt täta den upphöjda delen mot källaren.
2017 – Hissrenovering Inedalsgatan
2017 – Byte av värmeväxlare
2016 – Hissmaskin på Kronobergsgatan 2016 – Renovering av trapphus/entréer 2016 – OVK fullt åtgärdad
2015 – Balkonger, franska balkonger och altandörrar (byggdes till ca 15 lägenheter) samt nya staket till vädringsbalkonger
2014 – Renovering av hiss på Kungsholms Strand 121, renovering av hyreslokaler och tvättstuga
2013 – Renovering och målning av balkondörrar och fönster
2012 – Fasadrenovering och genomgång av stuprör
2009 – Trapphusrenovering 2004 – Målning samt nya energi- och ljuddämpande glas, tvättstugerenovering
1983 – Stort renoveringsår med rörstambyte, elstambyte, byte av värmecentral mm.

Kommande renoveringar:
Inga större renoveringar är planerade, men mindre renoveringar sker löpande enligt underhållsplan.
Åtgärder på taket och ventilation ses över.

Gemensamma utrymmen:
– Gemensam tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel
– Härligt grönskande innergård belagd med kullersten. Gemensamma grillar och stor uteplats som även är bokningsbar för tillställningar.
– Gemensamt cykelförråd i källaren på Kronobergsgatan.
– Lägenheten disponerar ett vindsförråd.

Förening: Brf Inedal 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 46

Antal lokaler: 4

TV: Kabel.Tv via Comhem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Fiberinstallation via Ownit, 1000 Mb ingår i avgiften.

Sammanställning: Två ljuvliga balkonger, den större mot föreningens innergård i öst med sol från 8:00-13:00 och den andra mot Kronobergsgatan i väst med sol från 14:00-19:00 och utsikt över Karlbergskanalen.

Kronobergsgatan 30 ligger vackert belägen på Kungsholmsstrand mellan Karlbergssjön och Barnhusviken. I absolut närhet finns all tänkbar service, såsom bibliotek, apotek, skolor och shopping (bl a Västermalsgallerian). I området finns parkerings-platser samt ett flertal garage med möjlighet till fast parkering. Kommunikationerna är utmärkta med både blå och grön tunnelbanelinje (station Fridhemsplan), tre stambusslinjer (1, 3, 4) samt ett flertal lokalbusslinjer och gångavstånd till Centralstationen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.