Kungsholmen

Industrigatan 9, 2 tr

Underbar 3:a med suverän planlösning. Vackra trägolv, högt till tak & mycket bra skick!

Adress

Industrigatan 9, 2 tr

Rum

3

Slutpris

3 930 000 kr

Avgift

3 204 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till Kungsholmen och en suverän lägenhet om 65 ljusa, välplanerade och uppmätta kvm i mycket bra skick.

Öppen, genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp i två vädersträck och stora sällskapsytor.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder, två sovrum varav det större har en platsbyggd garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Fullt utrustat öppet kök med naturlig matplats för stora middagar, härligt vardagsrum med fransk balkong ut mot en lummig innergård som nyttjas flitigt av de nuvarande ägarna (i princip egen uteplats). Helkaklat badrum med klinker på golv. Genomgående stavlimmad ekparkett och infälld belysning via spotlights i kök, badrum och hall. Stor klädkammare som idag används som ett extra rum.

Bra, stabil förening med de stora renoveringarna utförda.

Pris: 3 695 000 kr

Månadsavgift: 3 204 kr

Andel i föreningen: 4,27390 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1933

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett kombinerat cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 11

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Skutan 16 bildades 1999. Föreningen har 39 bostadsrätter samt 1 lägenhet och 4 affärslokaler upplåtna med hyresrätt. Man har genomfört följande större renoveringar: Efter 1985, dränering av grunden mot gården och vattenpump i sluttningen (bv och 1 tr). Revertering av fasaden , tilläggsisolering av burspråken.TA-ventiler till alla lägenheter och lokaler. Byte av alla elledningar(lägenheter och lokaler), kompletterande elledningar, byte av stigare. Revertering av trapphus(tak), målning av hela trapphuset. Nytt entreparti och insättning av kodlås. Fjärrvärme och ombyggnad av pannrum till cykelrum (1992). Kabel-TV (1995). Stambyte löpande 1985-1998. Byte av hissmaskin 1990. Omgjutning av balkongerna och nya räcken 1995. Säkerhetsdörrar under 2000-talet. Nya maskiner i tvättstugan 2002. Renovering av tak 2004. OVK utfördes 2008-2009. Utvändig målning av fönstren 2009. Delar av fasad renoverades 2010. Renovering av trapphus och fönster 2011. Plåtarbeten på tak 2013. Totalrenoverad tvättstuga 2014. Inga avgiftsförändringar är aviserade.

Förening: Skutan 16

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit 100 mbit.

Sammanställning: Utanför den franska balkongen har de nuvarande ägarna ställt ut bord och stolar som de nyttjar friskt. Sydvästläge. Man betalar en balkongavgift om 50 kr/månad för framtida underhåll av den franska balkongen.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.