Kungsholmen

Fleminggatan 36, 2 tr.

Ljust, härligt sekelskifte med ytor i toppskick, balkong och perfekt planlösning. Här trivs man!

Adress

Fleminggatan 36, 2 tr.

Rum

3

Slutpris

4 200 000 kr

Avgift

2 815 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet, en riktig 3:a, om 65 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp, härlig takhöjd, snövita snickerier och oljad ekparkett. Snyggt badrum, utmärkt kök, två sovrum och ett trivsamt vardagsrum. Föreningen har god ekonomi med flera kommersiella affärslokaler som hyrs ut. Det finns inga planerade avgiftshöjningar och föreningen har haft och planerar ytterligare avgiftsfria månader.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Ekparkett, klädkammare samt infälld belysning via spotlights.

– Utmärkt kök med exklusiva materialval och matplats för fyra personer, gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis med keramikhäll, fläkt och varmluftsugn. Polerad svart granit på golv samt utgång till balkong.

– Rymlig balkong med fri utsikt och trätrall. Plats för bord och stolar.

– Helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc, handfat och handdukstork. Polerad svart granit med golvvärme. Tvättmaskin och infälld belysning via spotlights.

– Ett sovrum mot innergården med plats för säng och garderobsvägg. I det fall man vill uttöka rummet går det att ta bort garderobsväggen utan problem. Ekparkett.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och två stora ljusinsläpp.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ekparkett.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 2 815 kr

Andel i föreningen: 2,74780 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1885

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd. Tvättstugan är i gott skick och ligger över gården. Den delas med Brf Inedal 16. Totalt finns 5 maskiner, 2 eller 3 kan bokas åt gången. Det finns även torktumlare, manglar och torkrum. Ett barnvagnsförråd finns på gården. Kompletterande till balkongen finns det en stor luftig innergård med buskar och flera gemensamma bord. Perfekt för middagar utomhus i solen med vänner och bekanta.

Lägenhetsnummer: 1023

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten Inedal 13 år 2001. Föreningen är välskött och har låg belåning om ca 4800 kr/kvm. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt och 7 lokaler med hyresrätt. Föreningen innefattar adresserna Inedalsgatan 7, Fleminggatan 36 och Fleminggatan 36A. Samtliga uppgångar har hiss och vindsplanet är bebyggt med lägenheter. I källarplanet finns lägenhetsförråd och en lokal (300 m²) som upplåtes med hyresrätt. Delat ägande godkänns men föreningen vill att den som bor i lägenheten är majoritetsägare. En stor gård med tillgång till utemöbler finns. Gemensam grill finns att tillgå. Gården delas med grannföreningen Inedal 16. https://inedal13.se/

Större åtgärder gjorda under senare år:
2021 – OVK-besiktning och ventilationsrengöring
2021 – Uppdatering av fjärrvärmecentralen
2020-2021 – Brandskyddsarbete
2019 – Stamspolning
2018 – Renovering fönster
2016 – Förbättring av värme vindslägenheter
2014 – Installation av gruppaccess bredband till samtliga lägenheter.
2013 – OVK-besiktning och justering av ventilation
2011 – Byte av termostater i samtliga element
2009 – Eget värmesystem (tidigare delat med grannförening Inedal 16)
2006 – Nyinstallationer av hissar (i samband med bygge av vindslägenheter)
2006 – Omläggning av tak (i samband med bygge av vindslägenheter)
2006 – Omputsning av fasad mot gatan
2005 – Nya balkonger
2004 – Målning av fönster
2002 – Nytt gårdsbjälklag
1977 – Elstammar byte
1977 – Rörstammar byte

Övriga byggnader/utrymmen
Tvättstugan ligger i fastigheten över gården (hyres av grannföreningen Inedal 16). Den är utrustad med fem tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp, torkrum samt mangel och mattvättmaskin. Barnvagnsförråd
Cykelställ inne på gården

Förening: Inedal 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem.

Sammanställning: Balkong

Utmärkt läge på Kungsholmen med all tänkbar service i direkt närhet. Gångavstånd till Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker och restauranger. Ett flertal trevliga caféer, restauranger, apotek, banker och matbutiker (bästa matbutiken, Klippet, snett över gatan) finns i området. I närheten finns populära promenad- och joggingstråk längs Kungsholmsstrand med sin vackra strandpromenad. Med en kort promenad tar du dig till Norr Mälarstrand med trevliga uteserveringar sommartid. Med en kort promenad tar du dig till Kronobergsparken och lite längre bort finner du Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. För den sportintresserade finns flertalet gym, bl.a. SATS. Oslagbara kommunikationer med tunnelbana, gröna och blå linjen, och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.