Kungsholmen

Norr Mälarstrand 84, överst

KVÄLLENS VISNING INSTÄLLD PGA LÄGENHETENS SÅLD.

Adress

Norr Mälarstrand 84, överst

Rum

3

Slutpris

3 900 000 kr

Avgift

3 255 kr/mån

Boyta

64 kvmOm bostaden

Välkommen till Kungsholmen och en underbar takvåning med toppläge vid Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Rålambshovsparken. Högst upp i vacker hörnfastighet från 1926 med milsvid vy, generösa ljusinsläpp, snedtak och ytor i mycket bra skick. Perfekt, genomgående planlösning med två sovrum, öppna sällskapsytor och snyggt badrum med fönster. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder, inbyggd skoförvaring med spegel. Parkettgolv.

– Lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv, infälld plats för tv, smart inbyggd förvaring samt flera garderober. Vita väggar och generösa ljusinsläpp via två stora takkupor med djupa nischer. Snedtak med infälld belysning via spotlights.

– Utmärkt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Plats för stora middagar, takfönster samt gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl, frys, diskmaskin samt spis med glaskeramikhäll, fläkt och ugn.

– Två sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Ett mot innergården och ett mot Norr Mälarstrand.

– Snyggt badrum med fönster mot innergården. Handfat med blandare från Vola, tvättmaskin, wc samt dusch med vikbara glasväggar. Vitkaklade väggar och klinker med golvvärme.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 3 255 kr

Byggår: 1926

Övriga byggnader/utrymmen: Innergård med planteringar, möbelgrupper och grill. I garaget finns cykelförråd och i källaren en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Renoveringar: Vacker och välskött fastighet uppförd 1926 med samma typ av fasadtegel som Stockholm Stadshus är byggt av. Hela fastigheten totalrenoverades 1984-1986 då elstigar, ventilationssystem samt vatten- och avloppsstammar byttes. Spolning av stammar har genomförts 2007. Samma år renoverades också samtliga fönster mot gatan.

Lägenhetsnummer: 1014,

Hiss: Ja

Våning: 6

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: 8 st garageplatser finns att hyra i fastigheten. Till dessa tillämpas separat kösystem. I övrigt gäller boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Gjutformen 3 är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1999. Fastigheten har adresserna Karlsviksgatan 2-4 och Norr Mälarstrand 84. I föreningen finns 40 lägenheter och 2 kommersiella lokaler.

Förening: Brf Gjutformen 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 40

Antal lokaler: 2

TV: TV: Kabel-TV, bredband och IP-telefoni från ComHem. För priser och ytterligare information, se www.comhem.se.

Eftersökt attraktivt läge vid Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken med härliga promenadstråk längs Riddarfjärdens stränder. Närhet till restauranger och matbutiker samt någon minuts gångavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns tillgänglig. Kommunikationerna är utmärkta med två tunnelbanelinjer och flertalet innerstadsbussar. Även gångavstånd till S:t Eriksplan och Karlbergs station, Kungsholmstorg och Rådhuset.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.