Kungsholmen

Polhemsgatan 8

Öppen planlösning, fungerande öppen spis och toppskick!

Adress

Polhemsgatan 8

Rum

3

Slutpris

3 250 000 kr

Avgift

2 262 kr/mån

Boyta

57 kvm



Om bostaden

Varmt välkomna till denna optimalt planerade trea om 57 kvm. Lägenheten har under 2011 renoverats till toppskick. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Här finns plats för såväl soffa som matplats. Mysig fungerande öppen spis. Kök i stilren och exklusiv design delas av med ett barbord för 4 personer. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt plats för ytterligare förvaring. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum. Badrum ”in suite” samt separat toppfräsch WC i anslutning till hallen.

Välkommen till Nedre Kungsholmen och detta underbara läge invid Norr Mälarstrand och promenadstråket längs den glittrande Riddarfjärden!

– Underbart vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stort fönster ger ett härligt ljus och fungerande öppen spis. Plats finns för såväl soffa som matplats. Hela lägenheten har parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en anslutande klädkammare. Sovrummet har badrum ”in suite”.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum alt arbetsrum.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, rejäl duschplats med glasdörr och stilren kommod. Plats för tvättmaskin.

– Toppfräsch WC med klinker på golv och ljus mosaik på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 262 kr

Andel i föreningen: 1,95980 %

Byggår: 1934

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm. Gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner för vanlig tvätt samt 1 för grovtvätt, 1 torktumlare samt ett torkskåp och mangel. Barnvagnsförråd och cykelskjul finns i fastigenheten. Föreningen har en gemensam innergård om ca 1,5 x 15 m.

Renoveringar: Alla större renoveringar är gjorda på fastigheten och det sker löpande underhåll. 2001 gjordes VA-stammar och el-stigar. 2003 nyinstallation av hiss. 2004 isolering av fönster. 2005-2006 iordningställande av spisar och ventilation samt OVK besiktat. 2006 omläggning av tak och putsning av fasad. 2006-2007 renovering trapphus, fönsterrenovering samt renovering av balkonger. 2007-2008 ny undercentral för fjärrvärme. 2007 nytt barnvagnsförråd. 2009 iordningställdes gården.

Lägenhetsnummer: 46

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Bigarråträdet 4 bildades år 2000 och består av 42 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 3 lägenheter och 3 lokaler upplåtna med hyresrätt.

Föreningen har en egen hemsida: www.bigarratradet4.se

Förening: Brf Bigarråträdet 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Bredbandsbolaget.

Här bor du i totalrenoverad attraktiv funkisfastighet med härligt läge i hjärtat av Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och närhet till Kungsholmstorg. Även Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Kronobergsparken finns inom räckhåll. Här är utbudet av restauranger, caféer, butiker m.m. mycket gott såsom bl a den populära Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är goda och består av T-bana Rådhuset och flertalet innerstadsbussar. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholm city och T-centralen och för bilburna nås Essingeleden på bara några minuter. Välkommen till härliga Kungsholmen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.