Järvastaden

Fridensborgsvägen 58, entréplan

Extremt välplanerad 3:a med stor härlig balkong och insynsskyddat läge mot skog och grönska. Mycket populärt läge endast 10 minuter från stan!

Adress

Fridensborgsvägen 58, entréplan

Rum

3

Slutpris

3 330 000 kr

Avgift

2 691 kr/mån

Boyta

60 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till denna underbara trea om 60 kvm med stor möblerbar balkong att njuta av. Lägenheten har ett perfekt hörnläge i fastigheten med utsikt mot grönska och skog. Bostaden är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet samt utgång till balkongen. Trevligt kök utrustad med bl.a. diskmaskin samt stilfullt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Det finns två väldisponerade sovrum samt goda förvaringsutrymmen med flera platsbyggda garderober med skjutdörrar. Lägenheten är belägen på entréplan med högt läge som ger känslan av att bo på 1 trappa upp.

Brf Luckan i Järvastaden ligger i ett attraktivt läge nära både naturen och city. Huset är högt beläget vilket ger en härlig utsikt. Skogen ligger precis utanför dörren och skyddar mot insyn. Huset är ritad av arkitekten Staffan Read och byggdes av Skanska Nya Hem AB. Arkitekturen är såväl modern som klassisk. Fasaderna består av puts i två olika nyanser. Den del av huset som vetter mot skogen går i grönt, på andra sidan mot innergården är kulören bruten vit. De stora balkongerna och de många fönsterpartierna ger huset ett modernt med ändå nedtonat utryck.

Varmt välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med utgång till den stora balkongen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera.

– Stilfullt och funktionellt kök med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, kyl och frys.

– Lägenheten har två väldisponerade sovrum som bägge har utsikt mot grönska och skog. Sovrum 1 har plats för dubbelsäng och sängbord. Praktisk inbyggd garderob med skjutdörrar samt plats för extra garderob eller byrå om så önskas.
Sovrum 2 nyttjas med fördel som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

– Stort härligt badrum med lyxig känsla! Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, dusch, badkar, handfat, skåp och wc.

Pris: 3 295 000 kr

Månadsavgift: 2 691 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 210 kronor/månad för bredband och kabel-tv grundutbud samt ett preliminärt tillägg för hushållsel om 310 kronor/månad (gemensamt upphandlad i föreningen) som stäms av och debiteras eller krediteras efter faktisk förbrukning.

Andel i föreningen: 1,16300 %

Byggår: 2009

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 231005

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 106 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett källarförråd med stålgaller. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt en lakansträckare, cykelrum/barnvagnsrum samt en trivsam innergård med grönska, bänkar, bord, lekplats, boulebana, fontän och cykelpump.

Bostadsrättsföreningen Luckan i Järvastaden består av 76 bostadsrättslägenheter och de första bostadsrättsinnehavarna flyttade in i slutet av år 2010. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Lägenheterna är moderna och funktionella med kvalitéer som många tycker om; välplanerade, luftiga och ljusa. Alla lägenheter är uppkopplade med bredband, ip-telefoni och ip-tv. Husets allmänna utrymmen öppnas med en elektronisk nyckel. Ett smidigt bokningssystem i den moderna tvättstugan släpper bara in den som bokat. Föreningen har 35 st förhyrda garageplatser samt 1 MC-plats för de boende som ligger i garaget i Brf Markan. Garageplats kostar cirka 999 kr/månad för bil och ca 500 kr/månad för MC. I skrivande stund finns det enligt föreningen lediga platser i garaget. Garaget administreras av Skanska nya hem. Brf Luckan har även 26 parkeringsplatser ute för de boende i nära anslutning till huset på egen mark som kostar cirka 450 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det i dagsläget enligt föreningen 6 personer som står i kö – för intresseanmälan vänligen kontakta styrelsen. Samtliga lägenheter är anslutna till ett gemensamt abonnemang för elkraft. Varje lägenhet betalar varje månad för en förbestämd schablonförbrukning. Sedan görs det årligen en avstämning av faktisk elförbrukning och betald schablonförbrukning. Mellanskillnaden debiteras eller krediteras lägenheten. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Mer information finns i bifogad årsredovisning, stadgar samt på föreningens utmärkta hemsida www.brfluckan.se

Förening: Brf Luckan i Järvastaden

Internet: Bredband via Ownit Broadband AB.

Sammanställning: Stor härlig balkong med utsikt mot skog och grönska. Sol sommartid på balkongen från cirka 15-tiden enligt säljaren. Gott om plats för bord, stolar och blomster.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 100 kr/mån och hemförsäkring ca 200 kr/mån.

OMRÅDET
Brf Luckan ligger i ett av de bästa lägena i Järvastaden i Solna. Järvastaden är barnfamiljernas paradis, rikt på fritidsaktiviteter, och ligger nära shopping och nöjen. Ett pars minuters gångväg från Brf Luckan ligger Mulle Mecks äventyrliga temalekpark som är gratis att besöka och öppen året runt. Mulle Meck-lekparken vann stadsmiljöpriset 2010. Intill ligger Mulle Meck-biblioteket och en basketplan som vintertid förvandlas till en isbana. Igelbäckens naturreservat finns alltid nära tillhands för svampplockning och skogsäventyr. Ännu närmare ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta jogging- och skidspår. Det populära utflyktsmålet Överjärva gård är bara en kort promenad bort, bredvid golfbanan. I området finns dessutom stall, brukshundsklubb och mountainbikespår. En cykeltur på en kvart tar dig till Kista galleria med 180 butiker och matställen samt en filmstad med 11 salonger. Du kan också kliva på bussen till Solna Centrum som erbjuder det mesta. Området håller på att utvecklas till en ny, mycket barnvänlig, stadsdel i Solna. Redan nu har många flyttat in och området har börjat sjuda av liv och rörelse. Flera bekvämligheter är ständigt på gång, som skolor, butiker, uteserveringar, nya busslinjer och en ny stadsdelspark. Järvastaden ligger dessutom endast ett stenkast ifrån nya Arenastaden som växer fram med bland annat hotell, kontor, Mall of Scandinavia med 230 nya butiker och 14 biosalonger samt den nya nationalarenan med plats för 65 000 besökare.
Det är lätt att ta sig till och från Brf Luckan. Ska du till city går du bara några hundra meter till Ulriksdals pendeltågsstation. Du kan också ta bussen och tunnelbana eller cykla in på 20 minuter. Vill du hellre ta bilen via E18 är du inne i Stockholm på halva tiden.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.