Järla Sjö

Garverigränd 7

Spektakulärt drömboende med industriell elegans och unik ateljèkänsla i prisbelönta projektet Läderfabriken. Rymd, ljus & perfekt social planlösning!

Adress

Garverigränd 7

Rum

3

Slutpris

5 350 000 kr

Avgift

3 869 kr/mån

Boyta

69 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Garverigränd 7 och detta ljusa och vackra hem som överträffar det mesta. Läderfabriken var ursprungligen en industrifastighet som med stil och skärpa konverterat till moderna exklusiva bostäder i regi av Oscar Properties. Fastigheten uppfördes 1888 och byggdes då som en fabrik för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag. Läderfabriken vann Nackas stadsbyggnadsutmärkelse 2014.

Vi har glädjen att få presentera denna underbara 3:a med generösa yteffektiva sällskapsytor, 3,66 meter i takhöjd och tilltalande detaljer som synliga stålpelare, rikligt med ljusinsläpp och utsikt över sjö och takåsar. Detta i kombination med genomgående högkvalitativa naturmaterial som mörkoljat rustika plankgolv i ek skapar tillsammans en behaglig kontrast mot byggnadens robusta karaktär. Franskabalkongen och den unika glasväggen släpper in rikligt med ljus i det generösa vardagsrummet som ligger i anslutning till specialritat snickerikök från Kvänum. Den öppna planlösningen ger ett luftigt socialt rumssamband som inbjuder till umgänge och middagar. Snyggt badrum i klassiskt sobert stil. Master bedroom med garderobsvägg samt ett utmärkt tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Sammanfattningsvis ett högklassigt boende med en svårslagen mix av stil, känsla och design.

Missa inte möjligheten att bo i ett av Järla Sjös mest exklusiva hus lugnt och insynsfritt beläget med utsikt över sjö och takåsar. Gångavstånd till lummiga grönområden och service i området, samt närhet till köpkvarteren i Sickla och Nacka Forum. För den aktive finns Hellasgården med elljus- och längdspår mm. samt Hammarbybacken bara några minuter bort. Barnvänligt område med 3 förskolor inom ett stenkast samt en stor nybyggd lekplats. Endast 15min till slussen och 30 minuter till centrala Stockholm med kollektivtrafik.
Välkommen att längta hem!

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens ljus och rymd. Gott om plats för ytterkläder och skor, samt bra förvaring i generös klädkammare med tvättsektion. Genomgående mörkoljat rustika plankgolv i ek. Säkerhetsdörr.

– Vardagsrum och kök i öppen planlösning med generösa ljusinsläpp via franskbalkong i söderläge och den unika glasväggen. Fantastiskt snickerikök från Kvänum med komplett maskinell utrustning och en praktisk justerbar köksö. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Plats för stort matbord i anslutning till lättmöblerat luftigt vardagsrum.

– Master bedroom med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i garderobsvägg. Stort fönster skänker flödande ljus, insynsfritt med utsikt över takåsar och sjö.

– Mysigt, rofyllt rum som passar perfekt som barnrum eller arbetsrum. Två stora fönster med utsikt över takåsar och sjö.

– Stilrent badrum med 20-tals känsla med golvvärme, wc, handfat, skåp, dusch och handdukstork.

Pris: 5 490 000 kr

Månadsavgift: 3 869 kr
i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud) och bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 1,42900 %

Byggår: 2013

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cyckelrum, barnvagnsrum, gym, lekrum för barn, biorum och hund-spa.

Lägenhetsnummer: 401

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Allmänt om föreningen: Brf Läderfabriken är en äkta förening som består av 56 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 2 garage med 19 platser (975-1075 kr/mån). Seperat kö. Trygg och klok förening med ny välskott fastighet och bra ekonomi. Under 2017 amorterade föreningen 500.000 kr på sina långsiktiga lån. Inga planerade avgiftsförändringar och renoveringar.

Förening: Brf Läderfabriken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Grundutbud TV ingår i avgiften.

Internet: Bredband från Ownit ingår i avgiften.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.