Huddinge - Kvarnbergsplan

Gamlegårdsvägen 12, 2 tr

Nyproducerad och exklusiv 3:a i hörnläge med solig balkong i väst. Inflytt juni 2016. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Gamlegårdsvägen 12, 2 tr

Rum

3

Slutpris

3 040 000 kr

Avgift

4 153 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 3:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt i juni 2016. Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för önskad möblering. Här finns även utgången till den soliga balkongen som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med tvättsektion. Två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr. Vitmålade väggar samt tak.

– Toppmodernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, köksfläkt samt kyl och frys ’side by side’. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor.

– Stort och luftigt vardagsrum i hörnläge med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, TV-möbel och middagsbord. Här finns även utgången till den soliga balkongen i väster som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne.

– Stilrent badrum med helkaklade väggar i vitt och klinkergolv. Här finns dusch, wc och handfat, samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och väggskåp.

– Två bra sovrum med gott om förvaring i garderober.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 153 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift på 204 kr/mån för bredband. Individuell mätning av hushållsel och varmvatten tillkommer.

Andel i föreningen: 1,20657 %

Byggår: 2016

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelrum, barnvagns/rullstolsrum, styrelserum samt källarförråd.

Lägenhetsnummer: 9 (1205)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Allmänt om föreningen: Brf Safiren består av tre hus bestående av 88 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Det finns garage med 31 plaster och 2 p-platser för mc, samt 42 platser utomhus. Kostnad för garage ca 900 kr/mån samt uteplats ca 300 kr/mån. Medlemskap i Brf Safiren medför automatiskt ett obligatoriskt medlemskap i HSB för varje bostadsrättshavare. Inga planerade avgiftsförändringar.

För mer information se föreningens hemsida: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/Safiren/om-foreningen/

Driftskostnad:
Hushållsel ca 270 kr/mån, Varmvatten ca 150 kr/mån och försäkring ca 150:-/mån.

Förening: HSB Brf Safiren

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till fibernät. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Internet: Ansluten till fibernät. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Stor balkong med kvällssol i väst.

Utmärkt läge invid Kvarnbergsplan med närhet till Natur och rekreation. Kort avstånd till Huddinge Centrum med all tänkbar service samt flertalet bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 15 min.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.