Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Lindhagensgatan 145, 2 tr

Familjedröm vid Hornsbergs Strand i nyskick med dubbla balkonger och strålande sjötutsikt. Öppna sällskapsytor och två utmärkta sovrum. Möjlig 4:a!

Adress

Lindhagensgatan 145, 2 tr

Rum

3

Slutpris

6 900 000 kr

Avgift

5 004 kr/mån

Boyta

89 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän 3:a (möjlig 4:a) om 89 väldisponerade kvm i nyskick. Lägenheten, en sann familjedröm, är högt och ljust belägen på andra våningen i fastighet uppförd 2013. Läget här är verkligen toppen, endast några meter från vattnet, badbryggorna, strandpromenaden och sjölivet vid Hornsbergs Strand samt Kristinebergs Strand.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är genomgående mellan innergård och gata. Den är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med vardagsrum med strålande utsikt över Ulvsundasjön och Pampas Marina. Stilrent kök i vitt med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning från Siemens, och en praktisk köksö för mer arbetsyta, förvaring samt en trevlig social yta. I anslutning till köket ges plats för stort matsalsbord och många middagsgäster.

I övrigt finns två bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till ena balkongen samt ett tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Stort badrum med dusch, WC, dubbla handfat, handduktsork och egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp ovan. Välkomnande hall med gott rumssamband och generös förvaring i garderober samt i rymlig klädkammare och förråd.

Trygg och klok förening med god ekonomi i ny och välskött fastighet. Föreningen har även 126 garageplatser och 4 MC-platser.

Härligt läge invid Hornsbergs Strand med mysig strandpromenad, torg och badbryggor. I området finns flera mysiga caféer, trevliga restauranger och blomsterbutiker. Ett stenkast bort finns Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, Apotek och Systembolag. Även ett flertal gym såsom SATS, Puls & Träning på Franzéngatan, Nordic Wellnes i Lindhagensgallerian och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Närmsta gym finns i grannhuset. I övrigt är kommunikationer mycket goda med 5 min till t-bana, samt busslinjer blå buss 50, samt bussarna 61, 59. Bra skolor och förskolor i närheten.

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt rejäl förvaring i garderober. I anslutning till hallen finns ett förråd (inget förråd till lägenheten finns utöver detta) och en stor klädkammare.

– Utmärkt sällskapskök i stilrent utförande med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns rostfria vitvaror från Siemens inklusive fullstor kyl och frys ”side by side”, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt inbyggd micro. Här finns även en praktisk köksö för mer arbetsyta, förvaring samt en trevlig social yta, samt även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster.

– Luftig vardagsrum i öppenplanlösning mot kök, med generöst ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Här finns utgången till ena balkongen med strålande utsikt över Ulvsundasjön och Pampas Marina.

– Två bra sovrum, lugnt belägna mot föreningens trevliga innergård. Här finns ett bra föräldrasovrum med utgång till en balkong och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stort och fräscht badrum med klinkergolv och golvvärme, toalett, dubbel handfat på kommod och spegel ovan, samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare ’side by side’, arbetsbänk och skåp.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 004 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift på 200 kr/månad för Bredband och IP TV.

Andel i föreningen: 0,44000 %

Byggår: 2013

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns 2 cykelförråd, cykelställ på gården, miljö/återvinningsrum och rullstols- och barnvagnsrum. Föreningen har även en trevlig innergård med bänkar och bord för samvaro samt lekplats med gungor, studsmatta och sandlåda.

Lägenhetsnummer: 223 (1101)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 95 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Huset färdigställdes 2013, arkitekt Bergkrantz Arkitekter. Föreningen består av 240 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och 9 hyreslokaler. Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har adresserna Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34 och Lindhagensgatan 141-151.

Det finns garage med 126 bilplatser, varav 12 är dubbelplatser, 4 är för elbilar och 4 är handikapplatser, samt 4 MC-platser. Avgift för garageplats är 1 700 kr. För närvarande står ca 40 medlemmar i kö.

Huset kv. Jublet är registrerat för certifiering enligt LEED (Leadership for Energy and Environmental Design) och är i dagsläget ett av de mest energieffektiva flerbostadshusen i Sverige.

Driftskostnad:
Hushållsel ca 200-300 kr/månad och hemförsäkring ca 150-200 kr/månad.

Förening: Brf Jublet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 240

Antal lokaler: 9

TV: IP TV från Canal Digital. Grundutbud ingår i obligatoriska avgiften.

Internet: Bredband från Ownit. 100/100 MBit/s ingår i obligatoriska avgiften. Det går at uppgradera till 100/1000 MBit/s mot en avgift.

Sammanställning: Två härliga balkonger i högt fritt läge. Från balkongen i sydväst avnjuts solen från förmiddag till eftermiddag. Den nordostvända balkonen erbjuder utsikt mot Ulvsundasjön och Pampas Marina.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid härliga Hornsbergs Strand med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och till Stadshagen, blå linje. Blå buss 50, samt bussarna 61, 59 finns vid Hornsbergs Strand, Moa Martinssons Torg.

Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, massa trevliga restauranger och diverse service. En sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen finns. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är prisbelönt färdigställd. Här trivs man!

Tips! Besök gärna restaurang Piren som ligger ute på vattnet eller någon av de andra restaurangerna som är omåttligt populära!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.