Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Franzéngatan 40, 2 tr

Familjedröm med två härliga balkonger och sällskapsvänlig planlösning. Perfekt läge nära strandpromenaden. Garage finns i huset!

Adress

Franzéngatan 40, 2 tr

Rum

3

Slutpris

6 550 000 kr

Avgift

4 133 kr/mån

Boyta

88 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en suveränt planerad trea om 88 kvadratmeter i mycket fint skick. Läget här är verkligen toppen, endast ett kvarter från vattnet, badbryggorna, strandpromenaden och sjölivet vid Hornsbergs Strand samt Kristinebergs Strand.

Bostaden är ytterst väldisponerad med stora sällskapsvänliga ytor och öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Stilfullt kök från Marbodal med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt och maskinell utrustning från Siemens. I anslutning till köket ges plats för stort matsalsbord och trevliga middagar. I övrigt finns två bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till balkong samt tonårs- barn-, gäst- eller arbetsrum. Rymligt badrum utrustat med bl.a. badkar, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Trevlig hall med bra avhängningsmöjligheter och generös förvaring i skjutdörrsgarderob samt ytterligare två rymliga klädkammare. Lägenheten har två underbara balkonger varav en vetter mot Franzéngatan i söder och den andra mot innergården. De många fönsterna i kombination med den genomgående planlösningen ger hela bostaden ljus och rymd. Hiss finns. Föreningen disponerar även 103 garageplatser och 7 MC-platser till vilka det är separat kö. Observera att det förutom värme och vatten även ingår bredband och basutbud kabel-tv i avgiften. Dessutom finns ett externt källarförråd samt en gemensam tvättstuga, barnvagns- och cykelrum samt en övernattningslägenhet i föreningen.

Härligt läge invid Hornsbergs Strand med mysig strandpromenad, torg och badbryggor. I området finns flera mysiga caféer, trevliga restauranger och blomsterbutiker. Ett stenkast bort finns Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, Apotek och Systembolag. Även ett flertal gym såsom SATS, Puls & Träning på Franzéngatan, Nordic Wellnes i Lindhagensgallerian och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Varmt välkommen på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt utmärkt förvaring i skjutdörrsgarderob samt ytterligare garderober med överskåp. Dessutom finns ytterligare två rymliga klädkammare i lägenheten.

– Utmärkt och stilfullt sällskapskök från Marbodal med vitvaror från Siemens. Bra arbetsytor och gott om förvaring. Köket är utrustat med kyl och frys, ytterligare en frys (fullstor), diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och mikrovågsugn. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Utgång till balkongen som vetter mot Franzéngatan.

– Två väldisponerade sovrum som vetter mot innergården. Här finns ett bra föräldrasovrum med utgång till balkongen och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum med en garderob.

– Stort och fräscht badrum med golvvärme, badkar, stor spegel, dusch, vägghängd toalett, handfat samt tvättmaskin och torktumlare ”side by side”, arbetsbänk och skåp.

– Två underbara balkonger med plats för bord, stolar och grönska! Den ena balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot Franzéngatan i söder och den andra nås från sovrummet och vetter mot innergården i norr.

Pris: 5 995 000 kr

Månadsavgift: 4 133 kr

Andel i föreningen: 0,71000 %

Byggår: 2010

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 07054

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 68 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett källarförråd på -1 tr. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 3 tvättmaskiner, 2 torkskåp, torktumlare och mangel, gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna för ca 500:-/natt, cykel- och barnvagnsförråd, soprum, styrelserum samt en trevlig innergård (innergården förvaltas ihop med Brf Lycksaligheten).

Brf Poeten består av 146 bostadsrättslägenheter samt 9 lokaler och en antennplats på adresserna Franzéngatan 34 och 40, Eyvind Johnssons Gata 7 samt Hornsbergs Strand 43, 49, 55 och 59. Byggnadsprojektet genomfördes av JM AB. Föreningen disponerar även tillsammans med Brf Lycksaligheten 103 garageplatser och 7 MC-platser till vilka det är separat kö (kostnad i dagsläget är från cirka 1400 kr/mån beroende på garageplatsens storlek och tillgänglighet). Om man är intresserad av att ställa sig i kö eller har frågor rörande garage- eller MC-plats ska man kontakta AdEx Fastighetsutveckling 08- 502 573 40 eller www.adex.se. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.brfpoeten.se

Förening: Brf Poeten

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia Triple Play.

Internet: Bredband. Leverantör: Telia Triple Play.

Sammanställning: Två underbara balkonger med plats för bord, stolar och grönska! Den ena balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot Franzéngatan i söder, sol på denna balkong mellan cirka 07 till 17-tiden sommartid enligt säljarna. Den andra balkongen nås från sovrummet och vetter mot innergården i norr.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid härliga Hornsbergs Strand med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och till Stadshagen, blå linje. Blå buss 50, samt bussarna 61, 59, 56 finns i omedelbar närhet.
Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, flera sittbyryggor, många trevliga restauranger och diverse service. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är färdigställd.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.