Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Hornsbergs Strand 93, 2 tr

Unik och underbar bostad på första raden med makalös sjöutsikt från 10 meter balkong och ca 10 meter från kajkant.

Adress

Hornsbergs Strand 93, 2 tr

Rum

3

Slutpris

6 675 000 kr

Avgift

4 618 kr/mån

Boyta

86,5 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa och genomgående bostad med stor balkong i ett unikt sjöläge på Hornsbergs Strand. Njut året runt av detta fantastiska sjöliv. Byggt av Skanska och fastigheten är ett lågenergihus vilket är miljövänligt såväl som bra ekonomiskt. Här trivs man!

Välkomna till denna unika, solsäkra, fräscha och underbara genomgående bostad med stor balkong rakt ut mot Mälarens glittrande sjöliv i ett underbart läge på Hornsbergs Strand. Första raden mot vattnet att uppleva både båtliv och badliv mitt på solsäkra kajen. Här vill man bo!

Säkerhetsdörr.

Välkomnande hall med parkettgolv. Genomgående vita väggar och parkettgolv. Direkt härifrån har man sjöutsikten och ljuset som slår emot en.

Vardagsrummet med makalös sjöutsikt är öppet mot köket som ger en skön känsla av rymd och utrymme för sällskapsliv. Stora generösa fönsterpartier längs med väggen i gavelläge och allt med sjöutsikt. Utgång till den rymliga stora balkongen rakt ut mot vattnet på första raden. Här njuter man av Mälarens sjöliv året om.

Öppet stilrent vitt kök i gavelläge med fönster. Välutrustat med bra vitvaror; rostfri kyl/frys x 2 från Siemens, inbyggd mikro, inbyggd ugn, elspishäll med fläkt ovan. Integrerad diskmaskin. Diskho med smidig och inbyggd avfallskvarn för mat. Fönster. Grått kakel ovan svart bänkskiva. Spotlights under överskåpen för soft belysning.

Går du vidare i hallen så ligger i fil; stort helkaklat badrum, rymligt förråd/klädkammare, sovrum med sjöutsikt och det stora sovrummet in mot en tyst innergård.

Helkaklat fräscht badrum i vitt med ljust klinkergolv med golvvärme. Duschmed två vikbara väggar i klarglas. WC. Två rymliga tvättställ med vita kommoder under, spegel ovan tvättställ med belysning, handdukstork på el, vit bänkskiva med tvättmaskin och torktumlare under och 2 vita överskåp med belysning. Frostat fönster. Spotlights i tak. Dörr i frostat opalglas.

Stort förråd/klädkammare med två extra garderober för mycket god förvaring från golv till tak.

Ljust sovrum med två stora fönster i gavelläge med fönster och med vacker sjöutsikt från en tyst innergård.

Stora sovrummet med två stora fönster i gavelläge mot tyst fin innergård. Flera garderober.

Pris: 6 700 000 kr

Månadsavgift: 4 618 kr
TV o bredband betalas separat om 200 kr/m och den avgiften är obligatorisk.På avgiftsavin kommer det tillägg för varmvatten och hushållsel enligt schablon som regleras i efterhand till den faktiska förbrukningen. El ca 300 kr/m. Varmvatten och kallvatten ca 170 kr/m.

Andel i föreningen: 0,44840 %

EL: 220 kr/mån

Vatten och avlopp: 170 kr/mån

Försäkring: 70 kr/mån

Total driftkostnad: 460 kr/mån

Byggår: 2011/2012

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: I föreningens parkeringsgarage finns cykelförråd. Det finns även cykelställ på föreningens två innergårdar. Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till varje trapphus. Separat nyckel krävs, och en sådan nyckel kan lånas av föreningen. Nyckeln ska återlämnas om den inte längre nyttjas och senast vid avflyttning. Föreningen har två soprum för källsortering, ett på Hornsbergs Strand och ett på Sara Lidmans Gata. Kärl finns för bland annat glas, wellpapp, elektronik, batterier och ljuskällor.

Lägenhetsnummer: 201 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se Garageplatser; I föreningens garage finns 106 bilplatser och 5 MC-platser. I dagsläget är det kö ca 2 år. Avgiften per månad uppgår till 1 734 kr inkl moms (år 2014), som betalas månadsvis i förskott. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstid: 3 månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp automatiskt. Det är inte tillåtet att överlåta sin köplats eller garageplats. Det är fn cirka 80 personer som står i kö för garageplats.Det finns parkeringsplats att hyra på Hornsbergs Strand 61.

Allmänt om föreningen: Brf Välbehaget är en äkta bostadsrättsförening som stod klar för inflytt under året 2012. Föreningen består av 225 bostadsrätter och 5 lokaler samt flertalet garageplatser som ger goda intäkter till föreningen. Total bostadsarea på 19 252 kvm samt 5 lokaler om en total area på ca 697 kvm.
Fastigheten är byggd av Skanska och är ett lågenergihus vilket är miljövänligt såväl som bra ekonomiskt.

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Även kall- och varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren efter faktisk förbrukning.

Huset är miljöcertifierat enligt LEED Gold vilket innebär hög miljöprestanda med mycket låg energiförbrukning vilket ger låga driftkostnader som således är bra för föreningens framtida ekonomi. LEED ställer även krav på materialval, vattenförbrukning m.m.
Lägenheten färdigställdes 2012.

Förening: Välbehaget

TV: Canal Digital levererar IP-TV till föreningen. Ett grundutbud av kanaler ingår i årsavgiften. För att kunna se på IP-TV krävs en särskild mottagare som kopplas till TV:n. Föreningen står endast för en sådan mottagare per lägenhet, varför denna ska lämnas kvar av tidigare bostadsrättshavare vid överlåtelse. Månadsavgiften och bredband/Canal Digital debiteras en gång per kvartal i förskott.

Internet: Lägenheten är installerad med en tjänstefördelare med en inbyggd routerfunktion. Via den kopplar man upp bredband, TV och telefoni. Tillgång till 100/100 Mbit/s bredband via Ownit. För bredband, TV och IP-telefoni utgår en kostnad på 200 kr/mån (2400 kr/år). Föreningen är ansluten med fiber till Ownit via Stokab och varje lägenhet är ansluten med 100/100 Mbps fiber. Varje medlem tecknar själv kostnadsfritt avtal med Ownit. Bredband ingår i årsavgiften och specificeras separat på månadsavin.

Sammanställning: Balkong, läge väster.

Härligt läge i expansiva kvarter med lummig grönska och strandpromenad med badbryggor direkt utanför porten. Tillgång till all tänkbar service och kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Lindhagens galleria med ICA Maxi, apotek, systembolag, restauranger mm.

Goda kommunikationer med tunnelbanans blå linje (T-Stadshagen) i de närmsta kvarteren samt tunnelbanans gröna linje (T-Kristineberg) ca 10 minuters promenad. Dessa tar dig till Fridhemsplan på ca 3-4 minuter. Området trafikeras även av busslinjerna 49 och 56 från Moa Martinssons Torg. Se mer på www.sl.se

EXTRA: Den som köper lägenheten får ett presentkort på 2.000 kr att använda på Latino Lounge Hornsberg 61.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.