Lidingö

Herserudsvägen 2C

Adress

Herserudsvägen 2C

Rum

3

Slutpris

6 025 000 kr

Avgift

3 421 kr/mån

Boyta

77,2 kvmOm bostaden

Välkommen till denna ljusa, välplanerade 3:a högst upp i huset på Herserudsvägen 2C. Lägenheten som karaktäriseras av ljus och rymd består av ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i rakt söderläge med sjöglimt från balkongen. Trevligt, stilrent kök med matplats. Två rymliga sovrum, båda med garderober. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med bra förvaring för ytterkläder och skjutdörrsgarderober. Enhetligt parkettgolv i hela lägenheten. Här bor man ett stenkast från Lidingöbron och med närhet till såväl Millesgården som matbutiker, Gateau, apotek och annan service. En fantastiskt trevlig lägenhet att trivas i!

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning för ytterkläder. Infällda spotlights. Skjutdörrsgarderob i den inre delen av hallen.

Badrum: Badrum med klinkergolv (golvvärme) och kaklade väggar. Dubbla handfat i kommod. Dusch med glasvägg. WC. Tvättmaskin och torktumlare. Förvaring. Två fönster. Infällda spotlights.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med garderober. Ekparkett.

Kök med matplats: Vitt kök med bänkar och backsplash i travertin. Gott om förvaring i överskåp och lådor. Kyl och frys. Diskmaskin. Induktionshäll. Ugn och microugn. Inbyggd kaffemaskin. Vinkyl. Ekparkett. Infällda spotlights. Matplats framför stort fönster.

Sovrum 2: Sovrum med skjutdörrsgarderober. Ekparkett.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med plats för många. Ekparkett och infällda spotlights. Utgång till solig balkong rakt i söder. Balkongen är inglasad och glaset viks enkelt bort. Sjöglimt över Värtan.

Pris: 4 900 000 kr

Månadsavgift: 3 421 kr
Inklusive värme, VA, bredband/fiber.

Andel i föreningen: 4,33470 %

EL: 600 kr/mån

Försäkring: 290 kr/mån

Total driftkostnad: 890 kr/mån

Personer i hushållet: 2

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1955

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 18

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Energideklaration: Utförd

Energideklaration utförd: 2019-10-16

Energiklass: E

Parkering/Bilplats: Föreningen tillhandahåller 8 parkeringsplatser till en kostnad om 150 kr/mån samt 3 st garageplatser till en kostnad om 500-600 kr/mån beroende på läget. Separat kö till samtliga platser.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Norrbotten är en av Lidingös äldsta bostadsrättsföreningar etablerad 1955. Föreningen består av ett flerfamiljshus med tre våningar. Här finns 24 lägenheter, varav 23 upplåtna med bostadsrätt och en hyresrätt samt 5 lokaler.

Förening: Norrbotten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 24

Antal lokaler: 5

Antal hyresrätter: 1

TV: Telia Fiber

Sammanställning: Inglasad balkong med rakt söderläge och sjöglimt.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.