Hammarby Sjöstad

Båtbyggargatan 1, 3 tr

Strålande ljusinsläpp, två balkonger och utsikt över Hammarby sjö! Suverän, stilren och genomgående 3:a!

Adress

Båtbyggargatan 1, 3 tr

Rum

3

Slutpris

3 460 000 kr

Avgift

4 805 kr/mån

Boyta

69,5 kvmOm bostaden

Välkommen till Hammarby Sjöstad och ett fantastiskt boende i charmiga hamnkvarter med både innerstadskänsla och närhet till natur och vatten. I högt, ljust och genomgående läge på Båtbyggargatan 1, vilket är huset närmast vattnet med bryggor och strandpromenad direkt utanför porten, finns denna fina och suveräna lägenhet i toppskick med två stora balkonger och sjöutsikt. Balkongen mot gatan har sol hela dagen, från ca kl 10.00 till ca 19.00. Efter kl 19.00-20.00 kommer kvällssolen till den andra balkongen.

Lägenheten är mycket välplanerad med rund- och genomgående planlösning, stora fönsterpartier som ger rikliga ljusinsläpp och utgångar till balkongerna från alla rum. Öppna sällskapsytor med välutrustat kök från Marbodal som integreras med vardagsrum. Inre hallpassage med garderober ansluter till toppfräscht stort badrum med tvättmaskiner och badkar. Två rymliga sovrum, varav ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Genomgående ekparkettgolv, ljusa väggar och tak och generös förvaring många garderober. Garage finns i fastigheten som nås av hissen rakt ner. Alldeles utanför porten går tvärbanan och bussar åt alla håll. Här kommer ni verkligen att trivas!

OBS! Säljaren önskar tillträde i mitten av april 2013.

Pris: 3 490 000 kr

Månadsavgift: 4 805 kr

Andel i föreningen: 0,69750 %

Byggår: 2008

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd, tvättstuga, samlingslokal och en gemensam takterrass.

Lägenhetsnummer: 1043

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Garage finns i fastighet med direktaccess via hissen. I garaget finns 70 platser som kostar 1563:-/månad. Det finns även en bilpool med parkeringsplatser i hela området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Båtbyggaren består av 155 st lägenheter och 1 lokal. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2 % fr o m 1 oktober 2012. Avgiftshöjningen kommer avsättas till föreningens reparationsfond som man vill bygga upp för framtida fastighetsrenoveringar.

Förening: Riksbyggens Brf Båtbyggaren

TV: Ansluten till kabelnät från ComHem.

Internet: Bredband via Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Två stora, soliga och möblerbara balkonger med utsikt mot Hammarby Sjö. Balkongen mot Båtbyggargatan har sol i princip hela dagen, från ca kl 10.00 till ca kl 19.00. Efter kl 19.00-20.00 kommer kvällssolen till den andra balkongen vid sovrummen. I övrigt disponerar föreningen två takterrasser som medlemmarna kan hyra.

Attraktivt och mycket eftersökt läge i Hammarby Sjöstad. Här bor ni tyst och lugnt med all nödvändig service runt husknuten. Direkt närhet till mysiga caféer, restauranger (te.x Restaurang Göteborg), butiker, mataffärer, gym, skolor och kyrka. Härliga promenad- och joggingstråk samt Nackareservatet nås inom ett par minuters promenad. Gångavstånd till skidåkning i Hammarbybacken med afterski på Restaurang Göteborg. Bra kommunikationer med flera busslinjer, tvärbanan samt båttrafik från Lumabryggan och Henrikdalshamnen till Södermalm. Det är även närhet till Sickla Köpkvarter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.