Hägernäs Strand

Catalinavägen 4, 4tr

Strålande ljust drömtrea i högt läge, samt två stora balkonger med härlig utsikt över grönska och sjöliv. Öppna sällskapsytor och två utmärkta sovrum.

Adress

Catalinavägen 4, 4tr

Rum

3

Slutpris

3 830 000 kr

Avgift

3 755 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän trerummare om 83 väldisponerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen på fjärde våningen i fastighet uppförd 2013. Här finns dubbla balkonger med härlig utsikt över områdets grönska och sjöliv.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är genomgående mellan innergård och gata. Den är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med vardagsrum och stilsäkert kök i vitt utförande med komplett maskinell utrustning från Siemens, god förvaring i skåp och lådor, bra arbetsytor samt plats för matbord. Vardagsrummet har naturlig plats för soffgrupp, TV-möbel samt matsalsbord med plats för många middagsgäster. Med enkla medel kan man göra om matsalsdelen till ett utmärkt barnrum.

I övrigt finns två bra och väl tilltagna sovrum, varav ett större föräldrasovrum samt ett tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Stort och fräscht badrum med dusch, WC, handfat på kommod samt tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare samt bänk och skåp ovan. Välkomnande hall med gott rumssamband och generös förvaring i garderob samt i rymligt klädkammare. Lägenheten har genomgående fin ekparkett, vitmålade väggar samt tak, och stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp.

Catalinavägen 4 ligger med ett lugnt fritt läge nära strandpromenaden och med gångavstånd till Roslagsbana samt bussar.

Trygg och klok förening med god ekonomi i ny och välskött fastighet. Föreningen har även 91 parkeringsplatser, varav 69 garageplatser och 3 MC-platser.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt rejäl förvaring i garderob och klädkammare. Genomgående ekparkett samt vitmålade väggar och tak. Säkerhetsdörr.

– Utmärkt sällskapskök i stilsäkert vitt utförande med bra arbetsytor och gott om förvaring. Komplett maskinell utrustning från Siemens i form av fullstor kyl och frys ”side by side”, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt, varmluftsugn samt inbyggd micro. Här finns även plats för ett rejält matbord. Från köket nås den stora balkongen i söder med sol från morgon till eftermiddag, samt utsikt över föreningens grönskade gård och havsutsikt.

– Luftig vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti. Naturlig plats för soffgrupp, TV-möbel samt matsalsbord med plats för många middagsgäster. Med enkla medel kan man göra om matsalsdelen till ett barnrum. Här finns utgången till den andra balkongen i nordöst som ger ett härligt ”uterum” under sommarhalvåret.

– Två bra sovrum, både väldisponerade och lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum med skjutdörrsgarderob och ett utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stort och fräscht helkaklat badrum med grått klinker på golv, toalett, handfat på kommod och spegel ovan, dusch med glasvägg, samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare ’side by side’, arbetsbänk och skåp ovan.

Pris: 3 975 000 kr

Månadsavgift: 3 755 kr
I avgiften ingår värme och kallvatten. Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk tillägg för bredband på 220kr/mån och varmvatten ca 77/mån:- (Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning). Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 250:- och hemförsäkring ca 150:-

Andel i föreningen: 1,34603 %

Byggår: 2013

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 11401 (1401)

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 70 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Catalinabacken består av 66 bostadsrättslägenheter samt 6 hyreslokaler. Byggnadens totalyta 6.750 kvm varav 6.381 kvm utgör lägenhetsyta och 369 kvm utgör lokalyta. Föreningen har även 91 parkeringsplatser, varav 69 garageplatser, 3 MC-platser i garage samt 19 utomhusbilplatser. Föreningen har även byggt laddplatser för el- och elhybridbilar. Källarförråd ingår i avgiften. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Inga planerade avgiftsändringar. Föreningen har mycket god ekonomi med goda intäkter från hyreslokaler och garage (ca 1.300.000kr) samt sänkt sina långfristiga skulder med ca 2.400.000kr. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.brfcatalinabacken.se

Förening: Brf Catalinabacken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 66

Antal lokaler: 6

TV: Kabel-TV via Telia.

Internet: Bredband via Telia.

Sammanställning: Två underbara balkonger med härlig utsikt över områdets grönska och havsutsikt. Ena balkongen har morgon- och kvällssol och den större i söderläge har sol från morgon till eftermiddag.

Attraktivt och eftersökt läge vid idylliska Hägernäs Strand i direkt anslutning till den sju kilometer långa strandpromenaden. Längst den anlagda och belysta promenaden finns flertal badbryggor, badstränder, restauranger, båtklubb och Sjöflygklubben. Området ligger naturskönt och rofyllt, men ändå med direkt närhet till restauranger, caféer och butiker, samt nära till köpcentrumen Täby Centrum och Arninge.

I Hägernäs finns ett stort utbud av förskolor och skolor. För den idrottsintresserade finns sporthallar, fotbollsplaner, ishall, tennishall, vandringsled och motionsspår i närheten. Bra kommunikationer med Roslagsbanan från Hägernäs station, flertal bussar (612, 617, 629) i området samt gångavstånd till buss 604 till Täby Centrum.

Hägernäs Strand har en egen uppdaterad hemsida med mer info www.hagernasstrand.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.