Gröndal

Grenljusbacken 24, 6 tr

Fantastisk sjöutsikt, balkong i söder & insynsskyddat läge. Ljust & ytterst välplanerat drömboende för familjen i idylliska Gröndal!

Adress

Grenljusbacken 24, 6 tr

Rum

3

Slutpris

2 800 000 kr

Avgift

3 397 kr/mån

Boyta

87 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara bostad som erbjuder en enastående utsikt, insynsskyddat läge, balkong i perfekt söderläge och stora härliga ytor. De stora fönsterna i kombination med det höga och fria läget ger hela bostaden ett fantastiskt ljus och rymd. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stora sällskapsvänliga ytor, två rymliga sovrum samt gott om förvaringsutrymmen med flera garderober med överskåp, garderobsvägg och förråd. Trivsamt och välutrustat kök med matplats och helkaklat badrum. Tvättmaskin och diskmaskin finns. Suveränt hörnläge i fastigheten helt utan insyn och vidsträckt sjöutsikt och ända till Globen. Detta är ett familjevänligt boende med unik utsikt och attraktivt läge i Gröndal. Endast 5 minuters promenad från Liljeholmens centrum med galleria, T-bana och tvärbana. Runt husknuten finns sjön Trekanten för bad sommartid, skridskobana vintertid, joggingbanor samt parker med lek och picknickbord!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Hela 6 inbyggda garderober med överskåp samt ett rymligt inbyggt förråd/walk-in closet.

– Underbart vardagsrum med stora fönster och fantastiskt sjöutsikt och utsikt ända till Globen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Avskild arbetshörna finns.

– Väldisponerat och funktionellt kök (renoverat 2007). Bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Rymlig matplats samt vidsträckt utsikt. Köket är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys.

– Två rymliga sovrum med plats för säng, sängbord och extra garderober om så önskas. Sovrum 1 har utgång till balkongen. I sovrum 2 finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar.

– Helkaklat badrum med badkar, dusch, handdukstork, skåp, spegel och wc.

– Underbar balkong med vikbara glasväggar. Perfekt söderläge med sol från morgon till kväll. Fantastisk vidsträckt utsikt mot Trekanten och ända till Globen. Här trivs man!

Pris: 2 850 000 kr

Månadsavgift: 3 397 kr

Andel i föreningen: 0,36150 %

Byggår: 1959-1961

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, festlokal att hyra, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Lägenhetsnummer: 235

Hiss: Ja

Våning: 6

Parkering/Bilplats: 40 garageplatser som går att hyra (ca. 425 kr/mån) samt 60 parkeringsplatser (ca 312 kr/mån). Till parkerings/garageplatserna är det separat kö

Allmänt om föreningen: Brf Sannadalsplatån registrerades 1958 och består av 325 lägenheter med bostadsrätt och 1 med hyresrätt samt 14 hyreslokaler i 4 flerbostadshus. Föreningen följer upprättad underhållsplan som sträcker sig till år 2061. För närvarande pågår stamrenovering (relining) i föreningen. Föreningen arbetar med en kollektiv upphandling för badrumsrenovering som beräknas blir klar under hösten, men enligt föreningen behöver man dock inte vänta på denna om man vill sätta igång tidigare. Den som önskar renovera badrummet bekostar detta själv. Se mer info i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.sannadal.se . Stor, populär och välskött förening med låg skuldsättning!

Förening: Brf Sannadalsplatån

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Obligatoriskt tillägg för kabel-tv om 80:-/mån tillkommer avgiften.

Internet: Bredband, fiber är installerat. Leverantör: Ownit. Kostnad cirka 95:-/mån för bredband (frivillig anslutning).

Populärt och mycket trevligt läge med ständig närhet till vatten och grönområden i form av Mörtviken, Vinterviken, Ormberget, Mälaren och Trekanten. Härlig småstadskänsla med närservice, matbutiker och restauranger i Gröndal och än bättre utbud i Liljeholmens centrum.
Goda kommunikationer med Tvärbanan, t-bana (Liljeholmen) och flertalet bussar.
Gröndal började utvecklas som en tidig arbetar- och fabriksförstad i samband med Västra stambanans utbyggnad förbi Liljeholmen på 1860-talet. Under 1940-talet blev stadsdelen känd genom de stjärnhus, ritade av arkitektfirman Backström och Reinius, som uppfördes av byggmästare Olle Engkvist.
Efter Västra Stambanan och Liljeholmens stations tillkomst på 1860-talet förändrades områdets karaktär och industrier började anläggas.
Från 1910-talet fram till 1950-talet fanns också en livlig varvsindustri för fritidsbåtar i Gröndal. 1926 blev Gröndal en stadsdel i Stockholms stad. Under 1940-talet genomfördes sanering av industrier och bristfälliga bostäder. När 1970-talet inleddes var emellertid industriernas tid i Gröndal förbi och området ersattes under 1980-talet med bostäder.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.