Gärdet - Östermalm

Sandhamnsgatan 75D, 3 tr

Drömlägenhet med högt och fritt läge i exklusiva 79 & Park. Genomgående toppskick, solig balkong, generös takhöjd, stora fönster och vackra trägolv.

Adress

Sandhamnsgatan 75D, 3 tr

Rum

3

Slutpris

8 000 000 kr

Avgift

4 181 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän 3:a i absolut toppklass med alla bekvämligheter. Härligt läge med utsikt över Ladugårdsgärdet. Stilrent kök från Italienska Varenna Poliform med komplett maskinell utrustning i öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet har generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti med utsikt över Ladugårdsgärdet och Gröna Lund. Toppmodernt, helkaklat badrum med vägghängd WC, tvättställ, handdukstork, tvättpelare i högskåp och dusch. Ytterligare ett badrum med vägghängd WC, handfat och dusch. I övrigt finns två bra och vältilltagna sovrum, båda med utgång till balkongen. Ett ”master bedroom” med walk in closet samt ett tonårs-, barn-, gäst- eller hemmakontor Föreningen har även flera soliga takterrasser för medlemmarna. Garageplats finns i huset!

Här bor man på första parkett till idylliska Ladugårdsgärdet i populära och omtyckta fastigheten 79 & Park. Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

Pris: 8 000 000 kr

Månadsavgift: 4 181 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och ett snabbt bredband. Driftkostnader: Hushållsel ca 300:-/månad och hemförsäkring ca 150-200:-/månad.

Andel i föreningen: 0,56550 %

Byggår: 2018

Lägenhetsnummer: 3.1303

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Garageplatser finns tillgängliga i fastigheten – hissen går hela vägen ner till garaget.

Allmänt om föreningen: Brf Stettin 7 äger fastigheten Stettin 7 uppförd och färdigställd 2018. Adresserna är Sandhamnsgatan 75-83. Föreningen består av 169 lägenheter upplåtna med bostadsrätt (total bostadsyta är 13.139 kvm), en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt 8 hyreslokale r. Föreningen har ett garage med 133 garageplatser varav 93 hyrs ut till föreningens medlemmar för 2.000:-/månad och 8 MC-platser för 1.000:-/månad. Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt.
Inga större renoveringar är planerade de närmaste åren. 2-årsbesiktning gentemot Oscar Properties genomfördes under slutet av 2020, åtgärder pågick under våren 2021.
Föreningen planerar att höja avgifterna med 2% Q2 2022.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Gemensamma faciliteter för medlemmarna är barnvagns- och cykelförråd, en innergård och tre takterrasser.

Överlåtelseavgift erläggs av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet (1.207:-) och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet (483:-/pant).

Förening: Brf Stettin 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 169

Antal lokaler: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Stor och solig balkong i sydöst. Gemensam solterrass med direkt access från trapphuset.

Nära till Sats, Eatery, diverse restauranger och mataffär. Gott om aktiviteter på Ladugårdsgärdet med bla. utegym, kampementsbadet, beachvolleybollplaner och längdspår vintertid.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.