Gärdet - Östermalm

Sandhamnsgatan 75 A, 1 tr

Utmärkt, stilren & påkostad 3:a i exklusiva 79&Park. Optimerad planlösning med balkong, öppna sällskapsytor & två badrum. Garage i fastigheten.

Adress

Sandhamnsgatan 75 A, 1 tr

Rum

3

Pris

7 695 000 kr

Avgift

4 227 kr/mån

Boyta

77 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän, påkostad, exklusiv och optimalt planerad 3:a om 77 kvm med två badrum och alla bekvämligheter i omåttligt populära och omtyckta 79&Park. Balkong med dubbla utgångar och härligt läge invid Ladugårdsgärdet, Djurgården och Värtan. Både garage och förskola finns i huset.

Stilrent kök från Italienska Varenna Poliform med komplett maskinell utrustning från Miele och öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet har ett trivsamt ljusinsläpp från stort panoramafönster och utgång till balkongen.

Två toppmoderna badrum med dusch, ett i anslutning till hallen och ett privat beläget ”en suite” i anslutning till ”master bedroom”. Badrummen är utrustade med granitkeramikplattor på vägg och golv, vägghängd WC, tvättställ, handdukstork och dusch. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Miele finns i högskåp i det större badrummet.

Två bra sovrum. Ett ”master bedroom” samt ett barn-, tonårs- eller gästrum med utgång till balkongen.

Genomgående generös förvaring och takhöjd om 2,75 meter, högresta fönsterpartier, rumshöga dörrar i ek samt vitpigmenterade och mattlackade ekgolv med vattenburen golvvärme.

Föreningen har även flera soliga takterrasser för medlemmarna och till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Här bor man på första parkett till idylliska Ladugårdsgärdet. Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City.

Visning planeras till söndag den 29 januari.

Pris: 7 695 000 kr

Månadsavgift: 4 227 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband upp till 100 Mbit/s. Driftkostnader: Hushållsel ca 400-500:-/månad och hemförsäkring ca 200-300:-/månad.

Andel i föreningen: 0,56042 %

Byggår: 2018

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme

Lägenhetsnummer: 12.1102

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 7

Energideklaration: Utförd

Energideklaration utförd: 2020-06-12

Energiklass: E

Parkering/Bilplats: Garageplatser finns tillgängliga i fastigheten – hissen går hela vägen ner till garaget.

Allmänt om föreningen: Brf Stettin 7 äger fastigheten Stettin 7 uppförd och färdigställd 2018. Adresserna är Sandhamnsgatan 75-83. Föreningen består av 169 lägenheter upplåtna med bostadsrätt (total bostadsyta är 13.139 kvm), en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt 8 hyreslokaler. Föreningen har ett garage med 133 garageplatser varav 93 hyrs ut till föreningens medlemmar för 2.000:-/månad och 8 MC-platser för 1.000:-/månad. Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt.
Inga större renoveringar är planerade de närmaste åren. dock har defekta fönster bytts ut i ett antal lägenheter. 2-årsbesiktning gentemot Oscar Properties genomfördes under slutet av 2020, åtgärder pågick under hösten 2022.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Gemensamma faciliteter för medlemmarna är barnvagns- och cykelförråd, en innergård och tre takterrasser.

Överlåtelseavgift erläggs av köparen med 2,5 % av prisbasbeloppet (1.313:-) och pantsättningsavgift med 1 % av prisbasbeloppet (525:-/pant).
Givet inflationsläget kommer troligtvis en avgifthöjning att ske under 2023.

Lägenhetens nettoskuld i föreningen är 1 669 273:- per 2021-12-31 enligt uppgifter i årsredovisningen för 2021.

Föreningen har individuell mätning av respektive hushålls förbrukning. Denna faktureras i efterskott.

Förening: Brf Stettin 7

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 169

Antal lokaler: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband via fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i söderläge med dubbla utgångar.

Planritning

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.