Gärdet

Smedsbacksgatan 3 A, 5 tr

Högt läge, balkong i söder, öppen spis och perfekt planlösning. Flödande ljusinsläpp och attraktivt läge!

Adress

Smedsbacksgatan 3 A, 5 tr

Rum

3

Slutpris

3 325 000 kr

Avgift

3 393 kr/mån

Boyta

56 kvmOm bostaden

Välkomna till denna synnerligen välplanerade 3:a med stor solig balkong, högt läge och vacker öppen spis. Sällskapsvänligt vardagsrum med stora fönster och parkettgolv, två väldisponerade sovrum, kök med diskmaskin, badrum med tvättmaskin samt bra förvaringsutrymmen. Underbar balkong i perfekt söderläge med plats för bord, stolar och blomster. Mycket attraktivt läge på Gärdet med direkt närhet till mataffärer, apotek, tunnelbana och bussar. Välskött och populär förening med god ekonomi. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar.

– Vardagsrum med utgång till balkongen och en vacker fungerande öppen spis. Gott om plats för önskad möblering. Parkettgolv och vita väggar. Det höga läget i huset i kombination med det stora fönstret ger hela bostaden ett flödande ljus och rymd.

– Charmigt och välutrustat kök med bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kyl, frys och fläkt.

– Två väldisponerade sovrum. Det större sovrummet har ett trevligt hörnläge med utsikt mot grönska. Sovrum 2 kan även nyttjas som matsal med plats för större sällskap.

– Underbar balkong med perfekt söderläge. Gott om plats för bord, stolar och blomster. Här trivs man!

Pris: 3 350 000 kr

Månadsavgift: 3 393 kr

Andel i föreningen: 1,85470 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 centrifug, 2 torkskåp, mangel och torkrum (föreningen planerar att renovera tvättstugan). Mycket fin och välskött gård med sommarmöblering och grill, takterrss med enastående utsikt, cykelrum och barnvagnsrum.

Lägenhetsnummer: 503/1503

Hiss: Ja

Våning: 5

Energiförbrukning: 187 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Trängen 1 bildades 1993 och består av 70 lägenheter varav 9 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt). Stammar och el byttes år 2000. Föreningen har en mycket vacker gård med sommarmöblering och grill samt en gemensam takterrass med fantastisk utsikt. Det finns inga beslutade avgiftsändringar enligt föreningen. Juridisk person accepteras ej som köpare. Energiprestanda 187 kWh/m² år. Populär och välskött förening! Mer info finns på föreningens hemsida www.trängen.se

Förening: Brf Trängen 1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Lugnt, ostört och synnerligen eftersökt läge uppe på Gärdets höjder. Med direkt närhet till fantastiska Gärdets sportfält och vackra Tessinparken. Med en kort promenad kommer man till Fältöverstens stora utbud av affärer, apotek och systembolag. Nära till Karlaplan och underbara Djurgården. Runt husknuten finns ICA, Konsum samt apotek. Utmärkta kommunikationer med T-bana Gärdet och 1:ans busshållplats.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.