Frösunda

Gustav III:s Boulevard 83

Suverän lägenhet med både terrass och balkong! Toppskick!

Adress

Gustav III:s Boulevard 83

Rum

3

Slutpris

2 570 000 kr

Avgift

4 802 kr/mån

Boyta

86 kvmOm bostaden

Flödande ljus lägenhet med stor terrass och balkong. Lägenheten har tre mycket väldisponerade rum med plats för stor matplats i vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Två utmärkta sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Moderna tillval och en sober färgsättning ger dessutom lägenheten en härlig karaktär. I avgiften ingår kabel-tv samt bredband, 100 Mbit/s. Perfekt belägen på lugn gata i populära Frösunda!

– Hall med utmärkta avhängning- och förvaringsmöjligheter i form av två stora garderober med skjutdörrar. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stort och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som stort matsalsbord. Utgång till balkong i västerläge. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stilfull köksinredning i vitt och ljust kakel i snygg kombination. Köksutrustningen är komplett med dubbel uppsättning av kyl/frys, spis med ovansittande fläkt, inbyggd microvågsugn samt diskmaskin. Plats för stort matbord. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsdel. Beläget mot lugn innergård. Snygg fondvägg och övriga väggar i vitt. Parkettgolv.

– Sovrum 2 rymmer även det en fullstor dubbelsäng. Mycket bra förvaring i form av en stor klädkammare. Utgång till stor terrass om 12 kvm. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar. Badkar, handfat, WC samt tvättmaskin och torktumlare. Utmärkt avlastningsbänk med ovansittande skåpförvaring.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 802 kr

Andel i föreningen: 1,01470 %

Byggår: 2004

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 8 kvm. Tvättstuga finns i källaren med tillgång till två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt mangel. Cykelrum finns i garaget och barnvagnsrum finns vid varje uppgång. Föreningen har en föreningslokal som nyttjas av styrelsen.

Lägenhetsnummer: 531

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen tillhandahåller 61 garageplatser som går att hyra för ca 700 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Föreningen har även 6 st parkeringsplatser på gatan. 2 st MC parkeringsplatser. Går att hyra för 350 kr/mån. Alternativt boendeparkering på gatan. För folkbokförd i Solna stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00. Ansökan kan även fyllas i på deras hemsida: www.solna.se. Tillståndet är gratis. Månadskort kostar 170 kr och säsongskort om 3 månader kostar 400 kr. Alternativt löses biljett för 10 kr/dygn för första dygnet, sedan 3 kr/h och längst 7 dygn på samma plats med den egna bilen.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 96 lägenheter, samtliga bostadsrätter.

Förening: Brf Lovisedal 1

Sammanställning: Balkong i västerläge mot lugn innergård. Stor terrass om 12 kvm med förmiddagssol.

Frösunda är ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till såväl Ulriksdals slottspark som Hagaparken med dess utmärkta utbud av motion och rekreation samt strövområden längs Brunnsvikens stränder. Nära till Solna Centrum med dess utbud av restauranger, butiker och övrig service. I Frösundaområdet finns dessutom en livsmedelsbutik, butiker samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot Solna Centrum, Karolinska sjukhuset, Odenplan och Universitetet samt flygbussar till Arlanda. Med pendeltåg från Solna station nås T-Centralen på 7 minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.