Frösunda

Anders Lundströms gata 24, 6tr

Modern, stilren och familjevänlig trea i mycket gott skick med utmärkt planlösning, högt ljust läge och dubbla balkonger. Välkomna!

Adress

Anders Lundströms gata 24, 6tr

Rum

3

Slutpris

4 150 000 kr

Avgift

4 336 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän familjevänlig trerummare om 78 väldisponerade kvm i mycket bra skick belägen på lugn återvändsgata. Lägenheten är högt, ljust och fritt läge på våning 6 (av 7) med två balkonger, varav en inglasad i österläge och en i söderläge.

Lägenheten har en utmärkt genomgående planlösning. Den är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor mellan vardagsrum och kök i stilsäkert utförande. Här finns även utgången till den inglasade balkongen som fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret. Gott om förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning i rostfritt utförande. I anslutning till köket ges plats för stort matsalsbord och många middagsgäster.

I övrigt finns två bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till balkongen i söderläge med grönskande utsikt, samt ett tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Stort badrum med badkar, WC, handduktsork, handfat på kommod och tvättpelare. Välkomnande hall med gott rumssamband och generös förvaring i garderober.

Trygg och klok förening med god ekonomi i ny och välskött fastighet. Föreningen har även 16 garageplatser och 20 parkeringsplatser.

Härligt läge i Frösunda med mysiga promenadstråk, grönområden och torg. I området finns flera mysiga caféer, trevliga restauranger och butiker. Med en kort promenad når du Hagaparken och ett stenkast bort finns Nordens största galleria Mall of Scandinavia och Friends Arena. Med bara några minuters promenad finns skolor och förskolor samt mycket goda kommunikationer (bussar, pendeltåg och flygbuss).

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt rejäl förvaring i garderober.

– Utmärkt sällskapskök öppet mot vardagsrum. Bra arbetsytor och gott om förvaring. Här finns kyl och frys, diskmaskin, ugn, micro, spis och fläkt. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster. I anslutning till köket finns utgången till den inglasade balkongen med förmiddagssol som fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret.

– Luftig vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel.

– Två väldisponerade och lugnt belägna sovrum. Varav ett ”master bedroom” med gott om förvaring i garderober och utgången till den soliga balkongen i söderläge, samt ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stort och fräscht badrum med klinkergolv och golvvärme, badkar, toalett, handfat på kommod, handdukstork och tvättpelare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 336 kr
Bostadsrättstillägg ingår. Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för bredband på 89kr/månad. Avgift för el debiteras 600kr/mån som sedan korrigeras efter faktisk förbrunkning. Hemförsäkring ca 150kr/mån.

Andel i föreningen: 0,93910 %

Byggår: 2005 -2006

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och föreningslokal. Föreningslokalen har trinett (minikök), övernattningsmöjligheter och toalett med dusch. Den går att hyra för 200kr för en dag och 350kr över natten. Föreningen har även en grönskande gård med grillar, bänkar, gungor, stora gräsytor, damm och en liten bäck.

Lägenhetsnummer: 163 (1403)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Energiförbrukning: 109 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 6 hus med 102 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Anders Lundströms Gata 14-24. Föreningen hyr 36 p-platser av Brf Signalen, varav 16 garageplatser och 20 parkeringsplatser ovanpå garaget. Seperat kö. Garageplats går att hyra för 779kr/mån och parkeringsplats för 502kr/mån. Inga planerade avgiftsförändringar. Inga planerade renovering.
För mer information se föreningens hemsida: www.brfkolonnen.se

Genomförda renoveringar:
2014: Stamspolning
2015: Målning av trapphus.

Kommande renoveringar:
2018 Ny energideklaration kommer genomföras under våren.

Förening: Brf Kolonnen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 102

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100/100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Obligatorisk avgift på 89kr/mån.

Sammanställning: Två stora balkonger med grönskande utsikt. Inglasadbalkong i öst med förmiddagssol och utgång från vardagsrum. Solig balkong i söderläge med utgång från "master bedroom".

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.