Frösunda

Anders Lundströms Gata 14, 6 tr

Suverän hörnlägenhet på bästa adress. Balkong i högt och fritt läge med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Bäst i klassen!

Adress

Anders Lundströms Gata 14, 6 tr

Rum

3

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

4 210 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Mitt i populära Frösunda ligger denna underbara och flödande ljusa lägenhet med stor balkong i högt och fritt läge från vilken sol kan avnjutas under i stort sett hela dagen. Tre mycket väldisponerade rum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar stora sällskapsytor. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Två sovrum med mycket god förvaring samt badrum med tvättpelare. En modern och sober färgsättning ger dessutom lägenheten en härlig karaktär. Missa inte detta tillfälle!

– Välkomnande hall med utmärkt avhängning och förvaring i form av två garderober. Utrymme för arbetsplats. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Stora sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och en fransk balkong. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Kök med vit skåpinredning, stora arbetsytor samt utrymme för stor matplats om 6-8 personer. Komplett köksutrusning bestående av kyl och frys side-by-side, spishäll med ovansittande fläkt, halvintegrerad diskmaskin samt inbyggd varmluftsugn och microvågsugn. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Sovrum 1 ligger i anslutning till hallen och vardagsrummet. Utmärkt förvaring i form av snygg garderobsvägg. Utgång till stor balkong i högt och fritt läge med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Sovrum 2 nås från vardagsrummet och lämpar sig ypperligt som barnrum alternativt arbetsrum. Förvaring i form av en garderob. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht helkaklat badrum med golvvärme, badkar, WC samt badrumsskåp med infällda spotlights.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 210 kr

Andel i föreningen: 0,93910 %

Byggår: 2005-2006

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga. Preliminär elavgift betalas tillsammans med månadsavgiften.

Lägenhetsnummer: 663

Hiss: Ja

Våning: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen hyr 37 parkeringsplatser av BRF Signalen. 16 av dessa är garageplatser och resterande är p-platser ovanpå garaget. Garage går att hyra för 760 kr/mån. Till garaget är det separat kö. P-plats går att hyra för 475 kr/mån. Till p-platsen är det separat kö.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 6 hus med 102 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Anders Lundströms Gata 14-24. Föreningen hyr 36 p-platser av Brf Signalen, varav 16 garageplatser och 20 parkeringsplatser ovanpå garaget. Seperat kö. Garageplats går att hyra för 779kr/mån och parkeringsplats för 502kr/mån. Inga planerade avgiftsförändringar. Inga planerade renovering.
För mer information se föreningens hemsida: www.brfkolonnen.se

Genomförda renoveringar:
2014: Stamspolning
2015: Målning av trapphus.

Kommande renoveringar:
2018 Ny energideklaration kommer genomföras under våren.

Förening: Brf Kolonnen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 102

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem samt Ownit. 100 Mbit både upstream/downstream direkt i väggen.

Sammanställning: Stor balkong i högt och fritt läge med sol nästintill hela dagen.

Frösunda är ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till såväl Ulriksdals slottspark som Hagaparken med dess utmärkta utbud av motion och rekreation samt strövområden längs Brunnsvikens stränder. Nära till Solna Centrum med dess utbud av restauranger, butiker och övrig service. I Frösundaområdet finns dessutom en livsmedelsbutik, butiker samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot Solna Centrum, Karolinska sjukhuset, Odenplan och Universitetet samt flygbussar till Arlanda. Med pendeltåg från Solna station nås T-Centralen på 7 minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.