Frösunda

Gustav III:s Boulevard 141, 4 tr

Suverän hörnlägenhet med inglasad balkong! Toppskick!

Adress

Gustav III:s Boulevard 141, 4 tr

Rum

3

Slutpris

2 650 000 kr

Avgift

4 743 kr/mån

Boyta

75 kvmOm bostaden

Flödande ljus hörnlägenhet i högt och fritt läge med stor inglasad balkong. Lägenheten har tre mycket väldisponerade rum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar stora sällskapsytor. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Två utmärkta sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Moderna tillval och en sober färgsättning ger dessutom lägenheten en härlig karaktär. Perfekt belägen på lugn gata i populära Frösunda!

– Hall med utmärkta avhängning- och förvaringsmöjligheter. En garderob med överskåp samt rymlig klädkammare. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum och kök integreras genom en öppen planlösning, vilket ger stora sällskapsytor. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljus. Utgång till inglasad balkong. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stilfull köksinredning i vitt och med genomgående rostfria vitvaror. Köksutrustningen är komplett med dubbel uppsättning av kyl/frys, spishäll med ovansittande fläkt, varmluftsugn, inbyggd microvågsugn samt diskmaskin. Plats för stort matbord. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt garderobsdel. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Sovrum 2 lämpar sig ypperligt som barnrum alternativt arbetsrum. Bra förvaring i form av två garderober. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Toppfräscht badrum med kaklade väggar i ljus kulör och svart klinkergolv med värmeslingor. Duschplats, handfat, WC samt tvättmaskin och torktumlare. Utmärkt avlastningsbänk med ovansittande skåpförvaring.

Pris: 2 250 000 kr

Månadsavgift: 4 743 kr

Byggår: 2008

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamhetsutrymmen utgörs av barnvagnsrum, tvättstuga, cykelrum samt styrelserum.

Lägenhetsnummer: 563

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Föreningen tillhandahåller 90 garageplatser som går att hyra för 850 kr/mån. Till dessa är det separat kö. Föreningen har även 8 st parkeringsplatser. Tillstånd krävs från föreningen. 8 st MC parkeringsplatser. Går att hyra för 425 kr/mån. Alternativt boendeparkering på gatan. För folkbokförd i Solna stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00. Ansökan kan även fyllas i på deras hemsida: www.solna.se. Tillståndet är gratis. Månadskort kostar 170 kr och säsongskort om 3 månader kostar 400 kr. Alternativt löses biljett för 10 kr/dygn för första dygnet, sedan 3 kr/h och längst 7 dygn på samma plats med den egna bilen.

Allmänt om föreningen: Brf Lovisedal 4 ligger i Frösunda Park i fint tyst naturläge. Gångavstånd till Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken med sköna promenadvägar. Föreningen förvärvades den 3 april 2007 fastigheten Lovisedal 4 i Solna Kommun.

Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus i 4-8 våningar med totalt 112 bostadsrätter. Den totala boytan är ca 10 200 kvm. I fastigheten finns det tre lokaler med en total uthyrningsbar yta om ca 131 kvm. Föreningen disponerar över 98 parkeringsplatser varav 90 i garaget. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar Stockholm. Föreningen har tecknat avtal med JM AB om ekonomisk förvaltning under perioden 1 juli 2008 till 31 december 2010.

Förening: Brf Lovisedal 4

TV: Kabel-tv, bredband och fast avgift för IP-telefoni ingår i avgiften. Leverantör: Telia

Sammanställning: Stor inglasad balkong.

Frösunda är ett mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till såväl Ulriksdals slottspark som Hagaparken med dess utmärkta utbud av motion och rekreation samt strövområden längs Brunnsvikens stränder. Nära till Solna Centrum med dess utbud av restauranger, butiker och övrig service. I Frösundaområdet finns dessutom en livsmedelsbutik, butiker samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bussar mot Solna Centrum, Karolinska sjukhuset, Odenplan och Universitetet samt flygbussar till Arlanda. Med pendeltåg från Solna station nås T-Centralen på 7 minuter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.