Finntorp

Finntorpsvägen 7, 2 tr

Välplanerad hörntrea i mycket gott skick. Balkong i söderläge med parkutsikt.

Adress

Finntorpsvägen 7, 2 tr

Rum

3

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

3 307 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till en välplanerad hörntrea om 74 kvm med balkong i bästa söderläge. Trivsam planlösning med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Lägenheten ligger i ett insynsskyddat och lugnt läge med utsikt över grönska. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Utgång till balkong med parkutsikt och sol stora delar av dagen. Stilrent kök med bra förvaring- och arbetsytor samt plats för matbord för 4-6 personer. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel tv (8 favoriter) samt bredband 100 Mbit/s. Populär och välskött förening med god ekonomi.

Mycket goda kommunikationer med antingen buss, Saltsjöbanan och på sikt även Tvärbanan. Promenadavstånd till såväl Järla Sjö och Nackareservatet som Sickla Köpkvarter och Nacka Forum.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i en stor anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong i bästa söderläge med parkutsikt. Gott om plats för såväl soffgrupp som matplats.

– Stilrent kök med ljusa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis samt ovansittande spisfläkt. Plats för matbord för 4-6 personer.

– Trivsamt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, gästrum alt arbetsrum.

– Toppfräscht badrum med ljusgrått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, duschväggar samt tvättmaskin.

Pris: 2 200 000 kr

Månadsavgift: 3 307 kr

Andel i föreningen: 0,45997 %

Byggår: 1951

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i samma fastighet. I föreningen finns 3 st tvättstugor (närmaste på Setterwalls väg 5). I föreningen finns även en bastu.

Renoveringar: 2007 – Stambyte. Kommande renoveringar: Föreningen har beslutat om att trappuppgångarna ska målas om under året. Föreningen har beslutat om att bygga 2st nya lägenheter, en på Setterwalls väg 4 och en på Fredrik Jahns Gränd 10. Bygglov för detta är klart. Det är ännu inte fastställt när arbetet påbörjas eller hur lång tid det kommer att ta. Föreningen har även beslutat om att göra en allmän genomgång av garaget under året.

Lägenhetsnummer: 157

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Det finns ett garage med garageplatser som kostar mellan 550 kr och 800 kr per månad om du är medlem. För icke medlem tillkommer moms. Garaget har för närvarande kö. Det finns även parkeringsplatser som kostar 250 kr per månad, även dessa har en kö.

Allmänt om föreningen: Föreningens byggnader färdigställdes under åren 1951 till 1955 och omfattar totalt 10 byggnader.

Föreningen består av 263 bostadsrätter, 2 hyresrätter samt 22 lokaler.

Förening: BRF Bergängen i Nacka

TV: Kabel Tv – Medium 8 favoriter ingår i avgiften. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s ingår i avgiften. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Härlig balkong i bästa söderläge.

Från Finntorp har ni nära till natur, friluftsliv och badsjöar. Populära och vackra Järlasjön som ligger på andra sidan Värmdövägen bjuder på en härlig strandpromenad utmed vattnet och tillgång till gröna kullar och härlig grillplats på berget. På vintern när sjön fryser är det populärt att åka skridskor eller skidor över isen. På sommaren kan ni ta ett morgon- eller kvällsdopp vid de badbryggor som ligger längs vattnet. De är som gjorda för avkoppling och lata dagar i solen. Det finns långsträckta cykelbanor och fina promenadstråk runt om. Här är det bara att packa picknikorgen och ta sig ut i naturen med familj och vänner. På andra sidan sjön ligger Nackareservatet och för den som gillar skid -och snowboardåkning ligger populära Hammarbybacken inte mer än någon minuts bilfärd bort. Nyckelvikens naturreservat erbjuder en anrik miljö med underbar natur.

Runt knuten finns Sickla Köpkvarter som har ett gediget utbud att erbjuda när det gäller shopping. Här kan du välja mellan ett flertal restauranger och caféer samt gym (bl.a SATS, Friskis & Svettis), systembolag, Willys, ICA Kvantum, apotek, biograf och ett 30-tal butiker (bland annat Åhléns).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.