Enskede

Tussmötevägen 142

Underbart belägen med egen solig veranda i parkläge

Adress

Tussmötevägen 142

Rum

3

Slutpris

5 930 000 kr

Avgift

5 351 kr/mån

Boyta

87 kvmOm bostaden

Välkomna till detta fantastiskt fina boende i -30 tals fastighet med egen stor övertäckt solig veranda med liten trapp i ett naturskönt läge i Svedmyra. Detta boende ligger på egen liten gata inom parkområde utan biltrafik. Här bor du som i villa/radhus med alla bekvämligheter. Öppen spis finns. Här bor Ni i idyllen men ändå närhet till all service runt hörnet såsom T-bana Svedmyra, ICA Kvantum. Måste upplevas!

Gavelläge med bostaden i tre väderstreck. Allt renoverat 1997.

Välkomna till detta trevliga boende som ger en känsla av radhusboende eller villa då man har en egen stor soliga övertäckt veranda med dubbeldörrar ut från vardagsrummet.

Allt från år 1997 då fastigheterna totalrenoverades och lägenheterna renoverades. Fint ekparkett i vardagsrum och det inre rummet och linoleum i hall, kök och i ett sovrum.

Välkomnande hall med kapphängare.

Helkaklat stort badrum i vitt med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp ovan. Tvättmaskin. Finns plats för förvaring i form av hyllor eller garderober. Ljust klinkergolv.

Sovrum i gavelläge med två fönster. Två platsbyggda garderober.

Luftigt kök med plats för matplats för ca 4-6 personer i gavelläge. Mycket bra förvaring i vita skåp med bokhandtag. Bänkskiva i boklaminat. Fönster vid matplatsen och fönster vid köksingången samt bra förvaring. Alla vitvaror från Electrolux; Kyl/frys, spis och fläkt ovan.

Stort luftigt vardagsrum med höga stora fönster samt dubbeldörrar ut mot den stora soliga verandan i söderläge. Här trivs man! Parkettgolv. Öppen spis, installerad vid renovering 1997 men säljaren ej använt den, ej provtryckt men fungerar sannolikt.

Dubbeldörrar vita in till stora sovrummet med två vita garderober. Stort fönster samt fint parkettgolv.

Mekanisk frånluftsventilation i varje lägenhet. Tilluft via spalt i fönster.

Pris: 5 295 000 kr

Månadsavgift: 5 351 kr

Andel i föreningen: 3,39342 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Personer i hushållet: 2

Lägenhetsnummer: 21 (1002)

Hiss: Nej

Våningsplan: Bottenvåning.

Energiförbrukning: 95 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: HSB:s Brf Tussmötet 322 är en äkta bostadsrättsförening bestående av 34 st. bostadsrättslägenheter. Föreningen omfattar 8 st. hus belägna på Tussmötevägen 136-150. Sedan byggåret har fastigheterna använts bl.a som personalbostäder för de anställda på Stureby sjukhem. 1997 skedde en helrenovering och lägenheterna bildades till bostadsrätter. Inga stora planerade renoveringar. Man har för avsikt att sälja av del av marken som föreningen äger vilket kommer ge föreningen många miljoner in i kassan och det är under försäljningsprocess. I dagsläge finns inga beslut på vad dessa pengar kommer att användas till men det vanligaste är att man amorterar av föreningens lån bla.

Vindsförråd. Stor tvättstuga vid infarten.

Driftskostnad ca 100 kr/m hemförsäkring, el ca 250 kr/m.

Förening: HSB Brf Tussmötet Nr 322

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: www.comhem.se

Internet: www.comhem.se Betalas separat

Sammanställning: Trädäckad veranda, läge sydväst. Tak ovan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.