Bromma - Traneberg

Tranebergsvägen 43, 2 tr

Strålande ljus familjedröm med härligt hörnläge. Ljuvlig balkong i sydväst, perfekt planlösning och idylliskt läge på Tranebergs gröna höjder.

Adress

Tranebergsvägen 43, 2 tr

Rum

3

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

4 673 kr/mån

Boyta

80 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Tranebergsvägen 43 och detta vackra hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Perfekt för familjen eller paret som vill ha riktigt gott om plats. Här bor man med ett idealiskt lugnt läge nära city men ändå gångavstånd till bad, parker och Mälarens strandpromenader. Endast 1 minut från T-bana och Alviks torg med all tänkbar service finns inom ett par minuters promenad.

Lägenheten är smakfullt renoverad till en svårslagen, optimalt planerad trea med underbart hörnläge mot ljuvlig grönska och sjöglimt mot Mälarens vatten. Den karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval, vackra detaljer, ljus färgsättning, fina golv och optimala förvarings- och funktionslösningar. Generöst vardagsrum i hörnläge med gott om plats för social yta. Fantastiskt kök med smakfull interiör och all maskinell utrustning. Två bra sovrum, varav ett stort föräldrasovrum med suverän förvaring i garderober och ett barn-, gäst eller arbetsrum. Snyggt kaklat badrum med tvättmaskin.
Balkong och många fönsterpartier skapar härligt ljusflöde som skänker trivsam rymd till hela lägenheten.

Ett kvalitetsboende med perfekt läge i populära Traneberg. Välskött förening med god ekonomi och renoverad fastighet.

Välkommen att längta hem!

Rumsbeskrivning: – Välkomnande möblerbarhall hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i rymlig klädkammare.

– Stilrent kök som inbjuder till matlagning med gott om skåp och arbetsytor. Luckor från Mälarkök och bred arbetsbänk i kalksten. Komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. Plats för matbord.

– Lättmöblerat hörnvardagsrum med plats för både soffgrupp, matsalsbord och annan möblering vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge. Generösa fönsterpartier skänker rikligt med ljusinsläpp. Utgång till balkong i sydväst med plats för bord, stolar och växter.

– Två utmärkta sovrum, varav ett master bedroom med plats för dubbelsäng och generös förvaring i platsbyggda garderober från Mälarkök. Det andra passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

– Snyggt kaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat med kommod och kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

Pris: 4 350 000 kr

Månadsavgift: 4 673 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg 291kr/m för bredband tillkommer på avgiften. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 300 kr och hemförsäkring

Andel i föreningen: 4,14938 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 00121 (1103)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3.

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 143 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 9 parkeringsplatser som kan disponeras av medlemmarna.

Allmänt om föreningen: Brf Städjan 1-3 består av 29 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 1 lokal med hyresrätt. Fastigheterna är upplåtna med tomträtt. Fastigheterna bebyggdes 1934 och består av 3 flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 928 kvm, varav 1 928 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen hos SBC 104 kvm. Areauppgifter enligt uppmätning av bo- och biarea utfört av Brf, 70 kvm boarea + 34 kvm biarea. Förrådsutrymme om 6,5 kvm ej mätvärd area.

Utfört underhåll:
Rörstambyte 2002
Elstambyte 2002
Omputsning av fasad 2006
Renovering av balkonger 2006
Omläggning tak 2009
Renovering av tvättstuga 2010-11
Renovering av källaren 2011-12
Stamspolning 2014
OVK besiktning 2017
Fasad och balkonger har renoverats under 2017-2018. Huset har tilläggsisolerats i samband med renoveringen.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga. Tvättstugan renoverades 2011 och är i bra skick. Det finns 2 tvättmaskiner, 1 torkrumlare och 1 torkskåp samt 1 torkrum. Föreningen har även en gemensam grönskande uteplats där det ges möjlighet till en trevlig grillkväll.
Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Föreningen ser i dagsläget över andelstal samt nyttjanderätt och storlek på uteplatserna/balkongerna.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Besök gärna föreningens hemsida http://stadjan1-3.bostadsratterna.se/

Förening: Brf Städjan 1-3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 29

Antal lokaler: 1

Internet: Medlem får ombesöjra individuellt TV-avtal. Föreningen har dragit in fiber. leverantören är Bredbandsson. Hastigheten är 50/1.

Sammanställning: Underbar och möblerbar balkong i perfekt sydvästläge vilket ger dig sol hela dagen. Ett härligt "uterum" med plats för bord, stolar och växter.

I Traneberg bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren, badplats, småbåtshamn och bryggor. Här ligger också Tranebergsparken med plaskdamm och lekplats för de minsta och en skateboardramp för de lite större.
Alldeles i närheten vid Alviks Torg och Alviks strand, finns gott om butiker och populära restauranger och serveringar. Här finns även gott om fritidsaktiviteter, med flera gym och tennisklubben SALK. I närliggande Bromma Blocks har du ytterligare ett stort utbud av butiker och restauranger.
Kommunikationerna är goda med närhet till såväl tunnelbana, bussar och tvärbana. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, Tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Bland annat nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 10 minuter. Med tvärbanan åker du lätt från Alvik till Sundbyberg och vidare till Solna station eller söderort till Stora Essingen, Liljeholmen, Gullmarsplan och vidare till Sickla Udde. Till Bromma flygplats tar man sig snabbt och smidigt med buss från Alviks Torg med en restid på ca 15 min.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.