Bromma - Brommaplan

Knypplerskevägen 24, 3 tr

Högst upp. Stor, solig balkong med lummig utsikt och optimal planlösning. Renoveringschans!

Adress

Knypplerskevägen 24, 3 tr

Rum

3

Slutpris

1 575 000 kr

Avgift

3 372 kr/mån

Boyta

55 kvmOm bostaden

Välkommen till ett blivande drömboende om 55 ljusa och välplanerade kvm med genomgående planlösning. Två sovrum, bra kök, stambytt badrum och ett härligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen. Lägenheten ligger högst upp i huset och ogenerad utsikt över grönska. Lägenheten har renoveringsbehov.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.

– Helkaklat, stambytt badrum med fönster. Handfat, wc och badkar samt klinker på golv.

– Kök med kyl/frys samt spis med fläkt. Gott om skåp och bra arbetsytor.

– Sovrum med ekparkett, klädkammare och plats för dubbelsäng.

– Sovrum med plats för rejäl säng och garderober.

– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och utgång till balkong.

Pris: 1 450 000 kr

Månadsavgift: 3 372 kr

Andel i föreningen: 0,77393 %

Övriga byggnader/utrymmen: Ett källarförråd tillhör lägenheten. Det finns bastu, cykelförråd, tvättstuga, uteplats samt gästlägenhet att hyra.

Lägenhetsnummer: 99-2064-3-104-2

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Fri parkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Stambyte i kök och badrum samt byte av elstigar skedde 1992, Fjärrvärme installerades 2007. Tvättstugorna ska rustas upp och några tvättmaskiner kommer att bytas ut. Marken är upplåten med tomträtt. Föreningen godkänner delat ägande.

Förening: HSB Brf Dynan

TV: Ansluten till kabelnät via Com Hem, basutbud ingår i avgiften.

Internet: Comhem eller Bredbandsbolaget, beställs och debiteras separat.

Sammanställning: Balkong

Läget är suveränt med kort promenad till Brommaplan som har all tänkbar service. Kommunikationerna är goda med flertalet busslinjer och tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholm city på ca 15 minuter. Gångavstånd till Judarnskogen och Judarnsjön med vackra omgivningar samt Åkeshovs slott och slottspark.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.