Bandhagen

Kallforsvägen 13, 1 tr

Underbar och charmig trea med solig balkong och optimal planlösning i populära Bandhagen. Välkomna!

Adress

Kallforsvägen 13, 1 tr

Rum

3

Slutpris

3 000 000 kr

Avgift

4 086 kr/mån

Boyta

74 kvmOm bostaden

Välkomna till 74 ljusa och välplanerade kvm, med generösa ljusinsläpp och härlig takhöjd. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till balkongen med kvällssol. Väldisponerat och charmigt kök med plats för matbord och goda förvaringsutrymmen. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum med dusch och gäst WC. Lägenheten har en underbar balkong som fungerar som ett extra ’uterum’ under sommar halvåret. Fin parkett i vardagsrummet och stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp. Populär förening med välskött ekonomi och välvårdade fastigheter.

– Välkomnande hall med plats för avhängning och skor, samt bra förvaring i två klädkammare.

– Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering med soffgrupp och TV-möbel. Här finns även utgången till den soliga balkongen i väst.

– Charmigt kök med underbara orginal detajler och plats för matbord. Här finns spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

– Två bra sovrum med plats för dubbelsäng.

– Fräscht helkaklat badrum med dusch, WC, handfat samt tvättmaskin.

– Gäst WC med WC och handfat.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 086 kr

Andel i föreningen: 0,22639 %

Byggår: 1953

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två källarförråd samt matkällare. I föreningen finns tvättstugor, hobbyrum, föreningslokal, övernattningslägenhet för uthyrning samt grönskande gårdar.

Lägenhetsnummer: 372 (1001)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 166 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Bandhagen bildades 1953 och består av 544 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 hyresrättslägenhet samt 101 lokaler. Tomträtt. Föreningen har även 40 garageplatser, 86 parkeringsplatser med värmeuttag, 13 kallplatser samt 2 fristående garagelängor, en med 6 platser på Fågelstavägen och en med 4 platser på Kallforsvägen. Seperat kö. Medlemskap i Brf Bandhagen medför automatiskt ett obligatoriskt medlemskap i HSB för varje bostadsrättshavare.

Genomförda renoveringar:
2002-2005: Stambyte.

Kommande renoveringar:
2016- Byte av fönster från 2-glas till en modernare energieffektiv och bullisolerande lösning.
2015- Besiktning och driftåtgärder för avlopp- och dagvattenledningar.
2015- Nytt bokningssystem för tvättstugor.

Driftskostnad:
Hushållsel ca 200-300 kr/månad och hemförsäkring ca 100-150 kr/månad.

Förening: HSB Brf Bandhagen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget, ComHem och Ownit.

Sammanställning: Balkong i väst med kvällssol.

Trevligt och mysigt område med lummig grönska och fina promenadstråk runt husknuten. Bandhagen centrum når man efter ett par minuters promenad. Här finns det mesta från mataffär och restauranger till gym. Några minuter längre bort ligger Högdalens centrum med flera restauranger, delikatesser, frisörer, bokhandel, Systembolaget och banker. För fritidssysselsättning finns i närområdet bollplan, idrottshall, simbassäng och bowling. Utmärkta kommunikationer med busshållsplats runt husknuten och T-bana i Bandhagen centrum. T-banan tar dig till T-centralen på ca 15 minuter. Med bussen tar man sig snabbt och enkelt till Älvsjö station och IKEA. Med bil tar man sig enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.