Aspudden

Bäckvägen 46

Radhuskänsla med egen uteplats! Optimalt planerad och ytor i toppskick!

Adress

Bäckvägen 46

Rum

3

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

4 149 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Välkommen till denna underbara lägenhet om 83 kvm med egen uteplats om ca 10 kvm! Lägenheten har en trevlig planlösning och genomgående hög standard. Ljust och rymligt vardagsrum, stilrent och fullutrustat kök, två trivsamma sovrum och ett toppfräscht badrum. Mycket barnvänligt område med föreningens egen lekplats på bakgården och gångavstånd till grönområden och Mälaren. Goda kommunikationer med tunnelbana och buss. Varmt välkomna!

Hall: Välkomnande hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Laminatgolv och väggar i ljus ton.

Vardagsrum: Mycket trivsamt och lättmöblerat vardagsrum med rikt ljusinsläpp via stort fönsterparti. Utgång till härlig uteplats om ca. 10 kvm. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

Kök: Mycket smakfullt kök som totalrenoverades 2006. Klarlackade vita köksluckor och mosaik i ljusgrön ton ovanför diskbänk. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn samt spishäll, samtliga från Siemens. Diskmaskin från Whirlpool, mikrovågsugn från LG samt spisfläkt från Gorenje. Golv i extra slitstark kvartsvinyl och vitmålade väggar.

Sovrum: Stort och luftigt sovrum med mycket bra förvaring i form av fyra garderober. Fondvägg och övriga väggar i vitt. Laminatgolv.

Sovrum 2: Ljust och lugnt beläget sovrum. Laminatgolv och väggar i ljus ton.

Badrum: Mycket fräscht badrum som totalrenoverades 2003. Ljusblått klinkergolv med värme och vitt kakel på vägg. Utrustat med stilren kommod, handduksvärmare samt bubbelbadkar från Whirlpool.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 149 kr

Byggår: 1988

Övriga byggnader/utrymmen: Källarförråd om ca. 4-5 kvm. Cykel/barnvagnsförråd finns. Tvättstuga i grannporten, lätt att få tvättid.

Lägenhetsnummer: 1

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Föreningen har 2 parkeringsplatser, i dagsläget är det kö. Gratis parkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Papperskniven 5 och 6, byggdes 1943 och är tillbyggd 1988. På fastigheten finns 2 st bostadshus innehållande 38 lägenheter och 1 lokal, varav 2 lägenheter och 1 lokal är hyresrätter.

Förening: Brf Bäckvägen 46-52

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem alt via fiber från Telia.

Sammanställning: Underbar uteplats med eftermiddagssol.

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, småbutiker samt restauranger. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus och Café Pladder som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även välbesökta platser för bad. Goda kommunikationer och närhet till City.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.