Aspudden

Hägerstensvägen 140, 3 tr

Sekelskiftescharm i en av Aspuddens vackraste fastigheter! Toppskick.

Adress

Hägerstensvägen 140, 3 tr

Rum

3

Slutpris

2 850 000 kr

Avgift

2 980 kr/mån

Boyta

68 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän trea högst upp i fastigheten i mysiga Aspudden. Lägenheten totalrenoverades 2005 och är i mycket bra skick. Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med närhet till mysiga caféer, småbutiker och restauranger. Detta tillsammans med endast 5 min gångväg till badklippor och Vintervikens natursköna omgivningar gör att läget känns svårslaget. Låg avgift i förening med väldigt god ekonomi!

– Välkomnande hall med mycket bra förvaring i form av garderobsdel i ek samt en anslutande klädkammare om ca. fyra kvm. Oljad ekparkett och ljusa tapeter på vägg.

– Flödande ljust och mycket trivsamt vardagsrum. Rymligt med plats för såväl sällskapsdel som matsalsdel. Oljad ekparkett och ljusa tapeter på vägg.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och om man så vill också en arbetshörna. Oljad ekparkett och ljusa tapeter på vägg.

– Ljust och trevligt sovrum alternativt arbetsrum. Oljad ekparkett och ljusa tapeter på vägg.

– Mycket trevligt kök med plats för matbord för 4-6 personer med trivsamt läge mot innergård. Köksluckor i ek och grå mosaik i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn och spishäll från Whirlpool, diskmaskin från Elektro Helios, spisfläkt från Futurum samt tvättmaskin från Electrolux. Snygg tegelvägg och övriga väggar i vitt. Oljad ekparkett

– Fräscht badrum med plastmatta och vitt kakel på vägg. Utrustat med WC, handfat, handduksvärmare samt duschhörna.

Pris: 2 450 000 kr

Månadsavgift: 2 980 kr

Andel i föreningen: 1,38000 %

Byggår: 1912

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, samlingslokal, vindsförråd och Övernattningslägenhet.

Renoveringar: Lägenheten totalrenoverades 2005 och är genomgående i ett mycket gott skick. Under renoveringen höjdes taken i vardagsrum, sovrum och hall. All el inklusive elcentral byttes. Ny VVS i både badrum och kök

Lägenhetsnummer: 1212

Hiss: Nej

Våning: 3

Antal våningar: 3

Allmänt om föreningen: Föreningens verksamhet omfattar förvaltning av fastigheten Lövsmygen 1, som inrymmer 67 bostadsrätter och 3 hyresrätter. 9 lokaler upplåts med hyresrätt varav 5 st av näringsidkare.
Adresser inom föreningen (fastigheten) är Botvidsgatan 3, Botvidsgatan 5, Botvidsgatan 7, Hägerstensvägen 138, Hägerstensvägen 140, Hägerstensvägen 142, Lilla Aspuddsvägen 3, Manhemsgatan 4 och Manhemsgatan 6. Föreningen har en mycket fin och populär innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

Besök även brf hemsida på www.lovsmygen.se.

Förening: Brf Lövsmygen 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, småbutiker samt restauranger. I fastigheten öppnar inom kort restaurang Wennblads, ett före detta café som nu satsar vidare. I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter, Skulpturens hus och Café Pladder som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även välbesökta platser för bad. Goda kommunikationer och närhet till City.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.