Vasastan

Karlbergsvägen 58, 4 tr.

Sekelskiftesdröm med fantastisk känsla. Härlig takhöjd, vackra snickerier & generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster.

Adress

Karlbergsvägen 58, 4 tr.

Rum

3,5

Slutpris

7 100 000 kr

Avgift

2 923 kr/mån

Boyta

94 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftesvåning om 94 ljusa, välplanerade och uppmätna kvm i ett mycket bra skick. Synnerligen populärt läge på vackra Karlbergsvägens solsida i Birkastan. Högt till tak (3,20 meter), stuckaturer, snygga snickerier och trägolv. Genomgående planlösning med stora, spröjsade fönster mot såväl den lugna innergården som lummiga allén utmed Karlbergsvägen.

Det har tidigare funnits ett bygglov för balkong mot innergården med utgång från sovrummet. En granne med med motsvarande bostadsrätt förnyade bygglovet och byggde balkong för inte länge sedan. Föreningen ger sitt samtycke till att man bygger balkongen.

Fastigheten är välskött och föreningen är skuldfri med stark ekonomi.

– Välkomnande hall med garderob och plats för ytterkläder.
– Separat WC med handfat. Snyggt marockanskt kakel på golv.
– Härligt kök mot innergården med bra arbetsytor och gott om skåp. Kyl/frys samt spis med ugn och fläkt. Matplats för 2-3 personer.
– Badrum med kaklade väggar, dusch och handfat. Marockanskt kakel från Stiltje med värme på golvet. Ljusinsläpp till köket.
– Sovrum mot innergården med plats för dubbelsäng. Här kan man förnya bygglov för balkong. Sovrummet är idag avdelat på ett snyggt och smart sätt till ytterligare ett rum som kan användas till barn/arbetsrum. Ljusinsläpp uppe vid taket.
– Underbart vardagsrum mot Karlbergsvägen med ekparkett, stort och spröjsat fönster samt högt till tak med stuckatur.
– Sovrum/sällskapsrum med vackra snickerier och ekparkett.
– Bra förvaring med inbyggda garderober/klädkammare.

Pris: 6 750 000 kr

Månadsavgift: 2 923 kr

Andel i föreningen: 7,12900 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1913

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 1403 (13)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 19 lägenheter varav 2 upplåtes med hyresrätt. I fastigheten finns även en lokal. Fönster ska renoveras i vår, likvida medel är avsatta och det ska inte betyda någon avgiftsförändring.

Skuldfri brf med låga avgifter!

Förening: Bergsgården

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Det har tidigare funnits ett bygglov för balkong mot innergården med utgång från sovrummet. En granne med med motsvarande bostadsrätt förnyade bygglovet och byggde balkong för inte länge sedan. Föreningen ger sitt samtycke till att man bygger balkongen. Bostadsrättsinnehavaren bekostar eventuell balkong.

Här på lugna delen Karlbergsvägen bor man med ett förstklassigt läge i Birkastan. Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom bekvämt promenadavstånd.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar, pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.