Vasastan

Sveavägen 136, 5 tr

Härlig planlösning, perfekt läge samt balkong med vacker stadsvy. Tillfälle!

Adress

Sveavägen 136, 5 tr

Rum

3,5

Slutpris

4 250 000 kr

Avgift

4 429 kr/mån

Boyta

80 kvmOm bostaden

Välkommen till detta utmärkta och synnerligen eftertraktade läge i Vasastan, alldeles invid Odenplan och Vanadislunden. Ljus och luftig lägenhet i nyligen stambytt fastighet och med tillgång till takterrass. Suveränt innerstadsläge med promenadavstånd till det mesta!

På det näst högsta våningsplanet i fastighet 1936 saluförs nu en av de klassiska våningarna om 3 r o k och 80 kvm. Våningen är mycket väldisponerad med en trevlig och traditionell planlösning som är genomgående mellan gård och gata. Den passar väl som effektiv familjevåning med två sovrum så väl som representativ sällskapsvåning med härliga umgängesytor och en stor balkong. Våningens höga, strålande ljusa och fria frontläge med utsikt mot Sveavägen och innergården, ger verkligen en härlig känsla av det där lilla extra.

Våningen har bevarat vackra originaldetaljer från byggåret. Dessa detaljer kombineras med genomgående fina ytskikt och nymålade tak samt väggar i ljusa kulörer, vilket sätter sin prägel på den i övrigt trivsamma planlösningen. Lägenheten disponeras med 3,5 rum varav ett stort och härligt vardagsrum med utgång till balkong. I anslutning till vardagsrummet finns en yta som kan disponeras som matplats/salong. I rofyllt och tyst läge mot innergården finner ni två sovrum, varav ”master bedroom” har en gedigen yta. Toppfräscht badrum renoverades i samband med stambytet 2012.

Missa inte detta tillfälle, här kommer ni att trivas!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och en garderob i anslutning till hallen. Lägenheten har säkerhetsdörr och innerdörr.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till balkongen. Vitmålade väggar och fiskbensparkett. Mellan vardagsrummet och sovrummet finner ni en trevlig yta som går att nyttja som matplats/salong.

– Charmigt kök och originalkök. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vit, serveringsskåp i original samt skafferi. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis/ugn och fläkt. Fönster ut mot innergård, vitmålade väggar och plastmatta.

– Stort sovrum med gott om plats för önskad möblering och fönster mot innergård. Vitmålade väggar, garderob och fiskbensparkett.

– Sovrum med plats för önskad möblering och fönster mot innergård. Vitmålade väggar, garderob och plastmatta.

– Nyrenoverat och rymligt badrum utrustat med tvättställ, dusch, WC, handdukstork, spegelskåp och förberett för tvättmaskin.

Övrigt.

Lägenheten är en av de tre hyresrätter som bostadsrättsföreningen upplåter som hyresrätt, som nu skall avyttras under hösten 2013. Det är bostadsrättsförenigen som är säljare och utför upplåtelse till bostadsrätt av lägenheten.

I korthet betyder det att bostaden för första gången upplåtes (överlåtes) och köpesumman tillfaller bostadsrättsföreningens kassa. Vill ni ha mer information om detta kontakta mäklaren.

Pris: 4 495 000 kr

Månadsavgift: 4 429 kr
Kabel-TV grundutbud via ComHem.

Andel i föreningen: 5,20242 %

Byggår: 1936-37

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och vindsförråd. Tvättstugan i källaren är fräsch och det finns tvättmaskin, torktumlare, torkrum och mangel. Cykelplats finns på innergården.

Renoveringar: : 2013 Tak, koppar med skiffer. 2012 V/A-stammar i kök och badrum. Traditionellt stambyte. 2012 Elstigar, 3-fas framdraget. 2012 Fasad 2012 Balkonger 2012 Tvättstuga

Lägenhetsnummer: 1504

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Energiförbrukning: 115 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Samfällighetensföreningen Killingen har ett antal parkeringsplatser för uthyrning på gården. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Killingen 39 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006 och förvärvade fastigheten 2011. Föreningen består av 25 lägenheter, 22 lägenheter med bostadsrätt, 3 lägenheter med hyresrätt och 3 lokaler med hyresrätt.

Planerade underhåll under 2013, Fönster och trapphus.
Planer/diskussioner förs om att iordningställa ett mingym i källaren.

Mer information finns på föreningens hemsida: http://www.brfkillingen39.se/

Förening: Brf Killingen 39

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong, läge sydväst.

Ypperligt, centralt läge invid Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. Här lever ni i kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer, restauranger, butiker och affärer. Efter en kort promenad bort når ni Hagaparken och Brunnsviken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.