Vasastan

Torbjörn Klockares gata 11, 1 ½ tr

VISNING SÖN 19 FEB ÄR INSTÄLLD PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN, LÄGENHETEN ÄR SÅLD! BEKLAGAR EV. BESVÄR!

Adress

Torbjörn Klockares gata 11, 1 ½ tr

Rum

3,5

Slutpris

3 900 000 kr

Avgift

4 341 kr/mån

Boyta

77 kvmOm bostaden

ÄNTLIGEN EN 3:A TILL SALU I RÖDA BERGEN – DENNA OAS I VASASTAN!

Välkommen till denna unika och för området Röda Bergen i Vasastan en ytterst sällsynt lägenhet om tre rum och kök. Det här är en optimal lägenhet för den mindre barnfamiljen med behov av två sovrum och som vill bo kvar i stadsdelen alternativt för paret som väntat på en större lägenhet i dessa kulturmärkta 20-talskvarter med genuin småstadskänsla!

Ljus och fin lägenhet med härlig bevarad tidsenlig känsla och fantastisk charm. Planlösningen är genomgående, luftig och mycket väldisponerad med två bra sovrum, ett ”master bedroom” och ett mindre barnrum, i rofyllt läge mot innergården. Mot pittoreska Torbjörn Klockares gata vetter ett härligt vardagsrum och ett fint kök från 2006 som smakfullt inretts i klassisk stil. Köket är lägenhetens hjärta och är välutrustat, har gott om skåp och en mysig matplats för 4-5 personer. Inre möblerbar hall med plats för arbetsbord eller garderober längs vägg, separat WC och ett duschrum med tvättpelare.

Lägenheten har på senare tid renoverats till mycket gott skick med ljusa färger och bevarade originaldetaljer. Här finns trägolv, spegelmönstrade dörrar, snövita snickerier, högt till tak, stora vackra fönster med djupa nischer och spröjs m.m. Här kommer ni verkligen att trivas!

OBS! Till lägenheten hör 4 st förråd om totalt ca 17 kvm.

– Instegstambur med plats för ytterkläder. Tamburen ansluter till de båda sovrummen som vetter mot föreningens innergård. Innanför tamburen finns en inre möblerbar hall med platsbyggd bokhylla i väggnisch och bra plats för ett arbetsbord eller dylikt.

– Kaklat duschrum med tvättpelare samt separat WC med toalett, handfat och handdukstork.

– Två sovrum, varav ett ”master bedroom” med plats för rejäl dubbelsäng och ett mindre barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. I båda rummen finns originalgarderober.

– Härligt och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbel. Förvaring i originalgarderob.

– Fint kök från 2006 i tidsenlig stil och med komplett maskinell utrustning i rostfritt såsom kyl och frys, glashäll, varmluftsugn, fläkt, microvågsugn och diskmaskin. Här finns gott om skåp för förvaring och bra arbetsytor med mosaik på väggen ovan. Matplats för 5-6 personer.

Pris: 3 790 000 kr

Månadsavgift: 4 341 kr

Andel i föreningen: 3,85338 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 4 st förråd om totalt ca 17 kvm. I övrigt finns tvättstuga i källaren och cykel-/barnvagnsrum med praktisk ingång direkt från gatan. Innergård med trädgårdsmöbler och planteringar.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigare byttes 1986. Gemensamma vädringsbalkonger i trapphusen renoverade 1970-1980. Fönster totalrenoverades 1994 och målades om 2004. Takarbeten 1996. Trapphusen målades 1999. Tvättstugan 2000. Föreningen diskuterar och ser över möjligheten att sälja råvindsytor om ca 400 kvm boyta.

Lägenhetsnummer: 14 & 15

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 1.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Kannan bildades 1925 och består av 61 bostadsrätter och en hyreslokal. Föreningen är en s.k. äkta förening. och godkänner delat ägande.

Genomförda renoveringar:
2019 Delvis nya maskiner i tvättstugan.
2019 Renovering av portar.
2018 Spolning av stammar (görs var tredje år).
2018 Renovering av cykelförråd.
2017 Nya förråd i källaren.
2017 Ny el och belysning i källaren.
2017 Utbyte av undercentral.
2017 Ombyggnad av vind till tio nya lägenheter.
2016 Installation av hissar.
2016 Omläggning av tak.
2014 Målning av trapphus.
2008-1986 Fasader.
2004 Renovering av fönster.
1986 Stambyte
1986 Elstigare, 3-fas.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, styrelserum och cykelförråd. Det finns även en trevlig gård med pergola, utemöbler och möjlighet till grill. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Förening: Brf Kannan

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Ansluten till bredband och ip-telefoni via Bredbandsbolaget. Obligatorisk avgift om 150:- för bredband tillkommer.

Fantastiskt läge i idylliska Röda Bergen i Vasastans kanske vackraste kvarter! Lugnt, tyst och fridfullt, men inte långt ifrån pulsen vid S:t Eriksplan samt Odenplan. Med gångavstånd nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Boendeparkering för bil finns på gatan samt på alla närliggande gator. Närhet även till Handelshögskolan, KTH och Karolinska Institutet. Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.