Vasastan

Vanadisvägen 44, 5 tr

Klassiskt 20-tal med högt till tak, vacker ekparkett, snövita snickerier och pardörrar, stor västervänd balkong och perfekt planlösning!

Adress

Vanadisvägen 44, 5 tr

Rum

3,5

Slutpris

9 310 000 kr

Avgift

4 014 kr/mån

Boyta

105,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 105,5 synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick! Högt och ljust läge på det högsta ordinarie våningsplanet, 5 tr hiss, med vacker stadsvy över takåsarna.

Genomgående planlösning med härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, vacker oljad ekparkett samt fina snickerier, golvsocklar och spegeldörrar.

Underbara sällskapsytor med ett fantastiskt kök, lättmöblerat vardagsrum och en möblerbar hall/bibliotek där man med glädje t.ex. kan ha stora middagar. Två sovrum och ett snyggt badrum. Stor västervänd balkong från köket och fransk balkong från ett av sovrummen.

Trygg och klok förening med välskött fastighet och låga månadsavgifter.

– Välkomnande tambur med plats för ytterkläder och skor.

– Tamburen leder ut till det ”½ rummet” som idag används som bibliotek och sällskapsyta. Här finns det plats för stora middagar, bra rumssamband till alla rum. Rymlig klädkammare. Oljad ekparkett.

– Stort kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll. Samtliga vitvaror från Miele, fläkt från Thermex. Utgång till balkongen. Oljad ekparkett.

– Rejäl, ogenerad balkong med härlig vy över takåsarna.

– Sovrum med garderobsvägg, plats för dubbelsäng och skrivbord. Generöst ljusinsläpp via fransk balkong i burspråk. Vitmålat furugolv.

– Snyggt helkaklat badrum med guldmosaik av italienska märket Sicisla med golvvärme. Vägghängd WC, handfat, handduksvärmare samt badkar och tvättmaskin. För den som behöver ytterligare en toalett så bör det finnas möjlighet att bygga i klädkammaren intill badrummet.

– Lättmöblerat vardagsrum med vackra pardörrar, oljad ekparkett och ett stort fönsterparti.

– Sovrum med garderobsvägg, plats för dubbelsäng och skrivbord. Oljad ekparkett.

Pris: 8 750 000 kr

Månadsavgift: 4 014 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad är: hushållsström 300 kr/månad, hemförsäkring 150 kr/månad.

Andel i föreningen: 4,18000 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns rymlig hiss, cykelförråd, barnvagnsrum och en tvättstuga i mycket bra skick. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Fin gemensam innergård.

Lägenhetsnummer: 54

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 6.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 1992 och består av 28 bostadsrätter och 4 affärslokaler.
Genomförda renoveringar i korthet, se även bifogad årsredovisning;
1987 Totalrenoverades fastigheten, inkl bytta stammar.
2002 Tvättstuga
2004 Tak.
2008 Värmeväxlare.
2008-2009 Trapphus, säkerhetsdörrar etc.
2008-2009 Fiberdragning till samtliga lägenheter.
2010 Hissen renoverades.
Inga aviserade avgiftsförändringar.

Förening: Ässjan 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via fiber.

Sammanställning: Balkong mot innergården, läge väster.

Härligt läge med flertalet restauranger, kaféer och bra matvarubutiker. Till S:t Eriksplan och Odenplan promenerar du på några minuter och här ifrån erbjuds en uppsjö av kommunikationer, restauranger, kaféer mm. Om du istället vill söka dig till gröna promenadstråk nås Hagaparken på ca tio minuter. Du har även närhet till trevliga Vasaparken med lekplats, kafé samt fotbollsplan på sommaren och isbana på vintern. KTH, Handelshögskolan, Universitetet och Stadsbiblioteket ligger alla inom behagligt gångavstånd. Den som söker pulserande nattliv rör sig med fördel mot Odenplan eller varför inte Stureplan som nås på ca 25 minuters promenad. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, tunnelbana samt nya ingången till Citybanan i princip rakt över gatan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.