Östermalm - Tessinparken

Storskärsgatan 6, 4 tr

Funkisdröm vid Tessinparken! Fantastisk hörnvåning i toppskick med stilren design, högt läge, öppen spis och ljuvlig balkong!

Adress

Storskärsgatan 6, 4 tr

Rum

3,5

Slutpris

5 510 000 kr

Avgift

2 500 kr/mån

Boyta

79 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiska och strålande ljusa hörnvåning om 3 r o k (möjlig 4:a, se alternativ planlösning) i högt och härligt läge i välskött fastighet invid Tessinparken, endast med ett stenkast från Karlaplan! Våningen har med varsam hand byggts om och totalrenoverats under 2011 till absolut toppskick, där modern och stilren design möter väl bevarad funkisstil och charm. Inget har här lämnats åt slumpen! Genomgående påkostade materialval och smarta funktionslösningar, sober färgsättning och snövita snickerier, vacker fiskbensparkett och stora fönsterpartier, fungerande öppen spis och härlig hörnbalkong med vy mot parken är detaljer som sätter härlig prägel på den i övrigt suveräna planlösningen. Här finns öppna och generösa sällskapsytor, två bra sovrum, varav rymligt ”master bedroom” och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Snyggt kök i dansk design med bänkskivor i carraramarmor och komplett maskinell utrustning från Siemens, stilrent badrum med badkar samt separat WC.

Det här är en av de finaste 3:or vi salufört på länge och vi är övertygade om att den kommer uppfylla dina krav och önskemål på stil, klass och finess! Den ger verkligen en ljuvlig känsla och effektiv funktion på samma gång, bättre än så här blir det inte!

OBS! Bostadsrättsföreningen är skuldfri!

– Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Inre hallpassage med gott rumssamband och förvaring i garderober. Fiskbensparkett, vitmålade väggar och tak med infällda spotlights. Säkerhetsdörr.

– Toppfräscht helkaklat badrum inredning från Ballingslöv. Inbyggt badkar, klinkergolv med golvvärme, handfat på kommod med draglådor och infällda spotlights i tak. Separat WC med inredning från Ballingslöv, toalett och handfat. Dekorativt klinkergolv, Marrakechgolv, designat av Mats Theselius.

– Snyggt kök i vit, stilren och stram dansk design med gott om förvaring i skåp och draglådor. Arbetsbänkar i carraramarmor och välvt kakel ovan. Komplett maskinell utrustning från Siemens såsom inbyggd kyl, frys och diskmaskin (Electrolux), induktionshäll, varmluftsugn, microvågsugn och fläkt. Dekorativt klinkergolv, Marrakechgolv, designat av Mats Theselius. Matplats för 3-4 personer.

– Sovrum nr 1, ”master bedroom”, med plats för rejäl dubbelsäng och förvaring i garderober längs med vägg. Väggar i sober kulör, fiskbensparkett och stort burspråksfönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

– Sovrum nr 2, utmärkt barn-, tonårs-, gäst-, arbetsrum eller dylikt. Vitmålade väggar och tak samt vitbetsat furugolv. Stort fönsterparti.

– Härligt sällskapsytor i vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Fungerande öppen spis och smart platsbyggd dold förvaring i väggfasta skåp med vedförvaring. Vitmålade väggar och tak. Stora fönsterpartier. Utgång via dubbeldörrar till ljuvlig vinkelbalkong med vy mot Tessinparken.

Pris: 5 500 000 kr

Månadsavgift: 2 500 kr

Andel i föreningen: 3,40000 %

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsrum och cykelförråd, vindsförråd, grovsoprum och en tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och ett torkrum.

Renoveringar: Renovering av tvättstugan 1989. V/A-stammar bytta i kök och badrum 1994. OVK-besiktning och byte av radiatorventiler 1996. Byte av elstigare 1997. Målning av fönsterbågar 2001 och 2009. Renovering av fastighetens öppna spisar 2004. Uppgradering av kabelnätet gjordes av ComHem 2006. Stamspolning 2011. Föreningen kommer att lägga nytt tak 2012 samt planerar att dränera runt fastigheten.

Lägenhetsnummer: 1401

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 7

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Storskär förvärvade fastigheten 1987. Föreningen består av 40 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och 1 lokal som är en hyresrätt. Föreningen är skuldfri och har ca 1.870.000:- i omsättningstillgångar.

Förening: Brf Storskär

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 40

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem-basutbud.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i vinkel med morgon- och förmiddagssol samt kvällssol på sommarhalvåret. Utsikt mot Tessinparken.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken på Nedre Gärdet! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer (Sabis och ICA), klädbutiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.