Kungsholmen

Kungsholms Strand 185, 4 tr

Drömboende på Kungsholms Strand i unik hörnlägenhet med solig balkong i väster och fritt läge mot Karlbergssjön och Karlbergs slott. Låg avgift!

Adress

Kungsholms Strand 185, 4 tr

Rum

3,5

Slutpris

7 800 000 kr

Avgift

2 960 kr/mån

Boyta

86 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän och unik 3,5:a om 86 kvm på Kungsholms Strand med högt och strålande ljust hörnläge, öppen spis, fönster i två väderstreck och ljuvlig balkong i väster. Balkongen är högt belägen med eftermidddags- och kvällssol, fritt frontläge och härlig utsikt över Karlbergssjön, båtarna och Karlbergs slott. Lägenheten har på senare år smakfullt renoverats och är i gott skick, den är mycket väldisponerad och bevarar alla vackra och tidsenliga detaljer från byggåret 1929 såsom högt till tak, speglade dörrar och snickerier i original, stora spröjsade fönsterpartier med djupa nischer, trägolv och fiskbensparkett m.m.

Planlösningen är klassiskt disponerad, ytterst trivsam och funktionell. Här finns härliga sällskapsytor i vardagsrum med fritt hörnläge och utgång till balkongen samt i inre möblerbar hall med öppen spis. Lägenheten har två rejäla sovrum som ligger bekvämt avskilda från varandra på vardera sida om vardagsrummet, båda med plats för dubbelsäng och förvaring. Kaklat badrum med dusch. Välutrustat kök i stilsäkert vitt utförande med god förvaring i skåp och lådor, komplett maskinell utrustning samt matplats vid vackert fönsterparti.

Här bor du i mycket välskött förening och fastighet vid Kungsholms Strand, i maritim boendemiljö vid Karlbergskanalen med båtar och strandpromenad. Strandpromenaden leder å ena hållet till Stadshuset och city och å andra hållet till Hornsbergs- och Kristinebergs Strand som blivit Stockholms nya riviera.

Kort och gott, denna bostads unika läge, karaktär och känsla gör den svår att rättvist beskriva. Den måste verkligen ses och upplevas!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt skor. Fiskbensparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Inre möblerbar hall med öppen spis.

– Kök i stram och stilren design med bra arbetsytor och gott om skåp. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll samt spisfläkt. Plats för matbord.

– Luftigt vardagsrum med generöst ljusinsäpp från två fönster partier i två väderstreck. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel samt även plats för matsalsbord. Här finns utgången till balkongen som förenar ute med inne.

– Två bra sovrum. Sovrum 1 har plats för dubbelsäng samt två inbyggda garderober. Sovrum 2 är större och används idag som barnrum.

– Fräscht helkaklat badrum med WC, dusch, handfat och spegel.

Pris: 6 900 000 kr

Månadsavgift: 2 960 kr
Ett obligatorisk tillägg på 145 kr tillkommer utöver avgiften för rabatterad bredband och TV.

Andel i föreningen: 3,00065 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och gästlägenhet. Stor gemensam och bokningsbar takterrass för föreningens medlemmar. Terrassen är inredd med trädgårdsmöbler, grill, kök och toalett.

Lägenhetsnummer: 42 (1402)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 8.

Energiförbrukning: 165 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna. I området finns ett flertal garage. Se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Brf Isbrytaren 34 består av 38 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 hyreslokaler. Föreningen är helt skuld fri. Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen diskuterar att installera säkerhetsdörrar.

Genomförda renoveringar:
2014: Byte av undercentral.
2012: Hissrenovering.
2011: Stamspolning, bytre av entréparti samt rensning av imkanaler.
2010: Balkongrenovering.
2007: Ommålning av tak.
2005: Elstambyte samt trapphus renovering.
2004 Renovering av värmesystem.
1999: Rörstambyte samt fönsterrenovering.

Hushållsel ca 400-450:- och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Isbrytaren 34

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. En obligatorisk avgift på 145 kr tillkommer för rabatterad bredband och TV.

Sammanställning: Balkong i högt härligt s/sv-läge med eftermidddags-/kvällssol, fritt frontläge och härlig utsikt över Karlbergssjön samt Karlbergs slott.

Härligt idylliskt läge på Kungsholmen, invid Kungsholms Strand och den glittrande Karlbergskanalen. Här avnjuts maritim miljö med promenad- och joggingstråk längs stranden, båtliv och härlig utsikt mot Karlbergs Slott. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana (tillgång till både blå och grön linje) och flertalet innerstadsbussar, några minuters promenadavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och dess utbud av butiker. Restauranger, caféer, krogar finns det gott om, gym, mataffärer och banker m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.