Vasastan - Tre Liljor

Tre Liljor 2 A, 1 ½ tr

1920-talspärla vid idylliska Tre Liljor med ljust och genomgående läge, bra planlösning, härliga umgängesytor och fina originaldetaljer från byggåret.

Adress

Tre Liljor 2 A, 1 ½ tr

Rum

2

Slutpris

4 495 000 kr

Avgift

2 842 kr/mån

Boyta

54 kvmOm bostaden

Välkommen till denna utmärkt planerade, ytterst väldisponerade och på senare tid smakfullt renoverade tvårummare belägen i den mysiga 1920-talsidyllen Tre Liljor som är en rogivande parkoas mitt i Vasastan. Stilren, minimialistisk design, sober färgsättning och flera smarta, platsbyggda funktions- samt förvaringslösningar samsas här med alla vackra originaldetaljer från byggåret 1924. Här finns vackra trägolv, spegelmönstrade dörrar och vita snickerier, rejäl takhöjd och stora fönsterpartier med djupa nischer mot två väderstreck.

Planlösningen är mer eller mindre perfekt med öppna och strålande ljusa sällskapsytor i vardagsrum och kök. Det snyggt designade köket är välutrustat med god förvaring i draglådor och skåp till tak, bra arbetsytor och maskinell utrustning från Siemens såsom kyl och frys, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn samt diskmaskin. Köket integreras med vardagsrum som har ett stort fönsterparti med fri parkutsikt.

Rofyllt sovrum mot lummig innergård med plats för dubbelsäng. Hall med generös, dold förvaring i skjutdörrsgarderob. Fräscht kaklat badrum med mosaik på vägg och klinker på golv med golvvärme, dusch, handfat, badrumsskåp, WC, handdukstork, infällda spotlights i taket och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 4 495 000 kr

Månadsavgift: 2 842 kr
Driftskostnad: hushållsel ca 200 kr/mån och hemförsäkring ca 150 kr/mån.

Andel i föreningen: 3,04000 %

Byggår: 1924

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 340 (1103)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1,5 av 5.

Energiförbrukning: 159 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Hugin 28 förvärvade fastigheten på Tre Liljor år 2001. Föreningen äger sin mark och består av 37 lägenheter, varav 3 är återstående hyresrätter som utgör en så kallad dold tillgång i balansräkningen. Föreningens ekonomi är god och välskött, inga avgiftsförändringar finns planerade.

Genomförda renoveringar:

2016: Renovering av fyra terrasser
2016: Ommålning av yttertak
2013: Reglercentral
2012: Värmecentral
2011: Paviljong/sophus/cykelförråd
2007: Tillsyn av innergården med nyplanteringar, grusning mm.
2007: Renovering av trapphus
2006: Byggnation av kombinerad paviljong/cykelförråd/sophus
2006: Dränering av husgrund
2006: Uppfräschning av källare med nybyggnation av förråd.
2006: Ny helkaklad tvättstuga med ny maskinpark
2003: Rörstambyte
1994: Byte av fönster till 3-glas
1994: Omputsning av fasad
1994: Omläggning av tak.

Planerade renoveringar:
2018: Åtgärder av OVK och målning av yttertak.

Äkta bostadsrättsförening.

Förening: Brf Hugin 28

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Superbt läge i Vasastan. Lugnt, tyst och skyddat ligger denna förening i ett mycket trevligt 1920-talsområde med Pariskänsla. Närhet till Brunnsviken och Hagaparken där möjlighet till promenader, tennis, löpning och picknick ges.

Bra kommunikationer tack vare buss 2 som går till Slussen och Södermalm via Stureplan och buss 57 från Södermalm till Karolinska sjukhuset via Sergels torg, samt behagligt gångavstånd till tunnelbana vid Odenplan. Endast ca 300 meter till flygbussarna för vidare färd ut mot Arlanda. Med den nyöppnade Citybanan med upp- och nedgång ca 300 meter bort så har de boende i området tillgång till utmärkta kommunikationer. Idealiskt läge även för dig som har bil, eftersom det är nära till alla stora trafikleder.

Flertalet matbutiker finns inom 100 meter och brett utbud av restauranger inom 100-200 meter.

Odenplan erbjuder allt vad man kan önska sig i form av övriga kommunikationer affärer, butiker, caféer och restauranger. Gott om dagis och skolor i närheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.