Vasastan - Östermalm

Ruddammsvägen 23, 3 tr

Toppskick, optimal planlösning och balkong i bästa läge!

Adress

Ruddammsvägen 23, 3 tr

Rum

2

Slutpris

2 550 000 kr

Avgift

5 022 kr/mån

Boyta

64,5 kvmOm bostaden

– Begärt pris accepteras –

Välkommen till en optimalt planerad tvåa med ett högt och fritt läge. Lägenheten är i absolut toppskick och stod färdigrenoverad 2010. Balkong mot lugn innergård och med eftermiddagssol. Underbart vardagsrum med fransk balkong, kök i stilren och exklusiv design med plats för stort matbord. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt snygg garderobsdel. Designat badrum i exklusiva material med bubbelbadkar och tvättmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet. Lägenheten är suveränt belägen i populära kvarter med närhet till bland annat KTH,Handelshögskolan, Lill Jansskogen samt Norra Djurgården. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i anslutande walk-in-closet. Hela lägenheten har genomgående vitlaserade ekparkettgolv och väggar i ljus ton.

– Underbart vardagsrum i fritt läge och med fransk balkong. Elegant vägg med fond i natursten och dolda kabeldragningar för tv.

– Kök i stilren och exklusiv design med plats för stort matbord. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro, spishäll, inbyggnadsugn, spisfläkt samt vinkyl. Goda förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor. Utgång till balkong i bästa läge med eftermiddagssol.

– Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i snygg garderobsdel.

– Toppfräscht badrum med ljust klinkergolv med golvvärme och ljust kakel på väggar. Utrustat med bubbelbadkar, handduksvärmare, spotlights i tak, stilren kommod samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 022 kr

Byggår: 1992

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd finns i samma fastighet.

Lägenhetsnummer: 3431

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Föreningen har 63 garageplatser. Kostnad 900 kr/mån, separat kö. Föreningen har även 8 parkeringsplatser. Kostnad 600 kr/mån, separat kö.

Allmänt om föreningen: Brf Klarbäret bildades 1992 och upplåter 137 st lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 3 st lokaler med hyresrätt. På fastigheten har det uppförts två bostadshus i fem våningar och två bostadshus i sju våningar.

Fastigheten är upplåten med tomträtt. Tomträttsavgälden uppgår fram till 2012 01 01 till 1 207 000 kronor.

Förening: Brf Klarbäret

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget samt Com Hem.

Sammanställning: Balkong med eftermiddagssol.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.