Vasastan - Östermalm

Surbrunnsgatan 4

Underbar sekelskiftestvåa med egen utgång till uteplats på härlig grönskande innergård. Generös takhöjd, vackra golv och fungerande öppen spis.

Adress

Surbrunnsgatan 4

Rum

2

Slutpris

4 450 000 kr

Avgift

2 340 kr/mån

Boyta

56 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Surbrunnsgatan 4 och detta trivsamma sekelskifteshem. Attraktivt belägen i populära kvarter där Vasastan och Östermalm möts med mängder av välrenommerade restauranger, caféer och butiker. Här bor du tyst och lugnt mellan citypulsen och strövområdena i Hagaparken runt Brunnsviken.
Väldisponerad planlösning med vackra detaljer bevarade som generös takhöjd om 3 meter, vitpigmenterade trägolv, högresta fönster med djupa speglade nischer, höga golvsocklar och fungerande öppen spis. Sovrum med egen utgång till innergården genom glasade pardörrar, bidrar till bostadens genuina charm och hemtrevliga känsla, plats för dubbelsäng och optimerad klädförvaring i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Stilrent kök med all maskinell utrustning. Snyggt badrum inrett i sobra toner och materialval. Lägenheten är lugnt belägen i markplan med egen utgång och samtliga fönster mot den härliga grönskande innergården med mysig uteplats, träd och planteringar. Välskött förening i vacker fastighet från 1897.
Välkommen att längta hem!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för både ytterkläder och förvaring. Spotlights, vitpigmenterat furugolv, ljusa väggar och vacker gipsdekor pryder väggen på långsidan.

– Stilrent kök med gott om skåp och arbetsytor samt all maskinell utrustning som integrerad diskmaskin, kyl/frys, nedfälld spishäll, fläkt i rostfritt och inbyggnadsugn/micro. Vita skåpsluckor och glasmosaik ovan bänkskiva i massiv ek, infällda spotlights och ljust tarkettgolv. Matplats och vackert stort fönster med djupa nischer ger fint ljusinsläpp åt rummet.

– Underbart rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och suverän förvaring i garderobsväg med Elfa system och skjutdörrar av spegelglas. Vackra furutiljor och direkt utgång till den ljuvliga grönskande innergården genom glasade pardörrar som även ger fint ljusinsläpp.

– Härligt och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis och två höga fönster med djupa fönsternischer som skänker fint ljusinsläp åt rummet. I kombination med vitpigmenterade furutiljor på golvet, ljusa väggar och en tilltagen takhöjd om 3 meter så upplevs detta som ett mycket rymligt rum med en skön känsla. Här finns plats för soffgrupp samt ytterligare förvaring och möblemang. Sekelskiftesdetaljer som speglad dörrpost, takrosett och höga golvsocklar pryder rummet.

– Sobert badrum med ljust kaklade väggar och granitgrått klinkersgolv. Handfat med rund design och kommod under samt spegelskåp ovan. Rymlig duschhörna med glasvägg, handdukstork, wc, golvvärme och spotlights i taket.

Pris: 4 450 000 kr

Månadsavgift: 2 340 kr

Andel i föreningen: 3,73006 %

Byggår: 1897

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd i trapphuset i direkt anslutning till lägenheten och ett källarförråd. Tillgång till gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkrum med avfuktare. På gården finns cykelställ under tak.

Lägenhetsnummer: 23 (1003)

Hiss: Ja

Antal våningar: 5

Energiförbrukning: 150 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Morkullan 22 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1986. Föreningen består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal upplåten med hyresrätt.
Juridisk person accepteras ej.
Ingen planerad avgiftshöjningar.
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Renoveringar;
1992: El-stigare
1995: V/A stambyte
1999: Renovering tvättstuga
2005-2006: Balkonger byggdes
2008: Byte av tvättmaskin och torktumlare
2009: Ventilations kanalerna rengjordes
2010: Fasadrenovering
2011: OVK, renovering och justering av ventilationssystem
2012: Renovering av gård, inkl dränering av grund mot gård
2013: Belysning på gård
2014: Hissrenovering, stamspolning, skorstenarna provtrycktes (sotning 2012) samt målning av tak.
2015: Renovering av trapphus, relining av rör i källaren, ommålning av fönster södra sidan. Ommålning av tak gårdshus. Injustering av värme samt byte av ventiler på samtliga radiatorer.

Förening: Brf Morkullan 22

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 22

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: I lägenhetens sovrum finns balkongdörrar med egen utgång till härlig grönskande innergård med träd och planteringar. I direkt anslutning till utgången finns plats och disponeringsmöjlighet för innehavaren av denna lägenhet. Gårdsytan tillhör inte lägenheten formellt, men föreningen tillåter principiellt att den nyttjas av lägenhetsinnehavaren med egna bord och stolar.

Här på Surbrunnsgatan 4 bor man med ett attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Närhet även till KTH och Handelshögskolan. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger som Meno Male, Brasserie Balzac, Pom & Flora, Sirap, Le Nom, Buco Nero, Caffé Nero, Prime Burger m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.