Vasastan - Östermalm

Surbrunnsgatan 2 A, 3 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD PÅ SÄLJARNAS BEGÄRAN.

Adress

Surbrunnsgatan 2 A, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 300 000 kr

Avgift

3 033 kr/mån

Boyta

56 kvmOm bostaden

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Mycket god förvaring i form av en stor garderob samt en anslutande klädkammare. Furugolv och mönstrad tapet.

– Underbart och lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för soffa och TV. Här finns även plats för stort matbord. Generöst ljusinsläpp via två stora fönster. Furugolv och väggar i vitt.

– Utmärkt kök renoverat 2006 med matplats för 4 personer. Skåpluckor i björk och ljusgrått kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt rostfri spisfläkt. Mycket bra förvaringsutrymmen samt avställningsytor. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt och rymligt sovrum med bra förvaring i garderobsdel. Utgång till balkong mot lugn innergård med eftermiddags- samt kvällssol. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar. Förberett för tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 033 kr

Byggår: 1897

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en gemensamhetslokal/övernattningsrum med eget kök och badrum går att hyra för 200:-/dygn. I källaren finns även cykelförråd, tvättstuga och återvinningstation (för papper, glas, etc). Innergården är lummig och trivsam med trädgårdsmöbler, lyktor i gammal stil och plats för cyklar. Föreningen har även en stor gasolgrill som får nyttjas av medlemmarna.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigare byttes samt tak, fönster och tvättstuga renoverades 1988-90.

Lägenhetsnummer: 33

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna. Utmärkta parkeringsmöjligheter på Valhallavägen och flera garage med platser att hyra i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 36 lägenheter samt 3 lokaler.

Byggmästare Olof Jinsson uppförde fastigheten 1897. 1908 bildade skräddare Pettersson och handlaren Johansson bostadsföreningen. 1915 installerades elektrisk belysning, 1920 WC och 1929 centralvärme. Under Andra världskriget fungerade källaren som skyddsrum. 1952 upprustades tvättstugan och varmvatten drogs in vilket ledde till att allt fler skaffade duschar, tvättställ och badrum. 1975 renoverades taket och 1980 anslöt man sig till fjärrvärmenätet. 1989 gjordes genomgående renoveringar och föreningen fick bl.a. tre hissar. 1992 ombildades bostadsföreningen och blev bostadsrättsföreing och även medlem i SBC. 1996 målades taket och 2002 målades fönster och entrédörrar.

Föreningen har god ekonomi och har de senaste åren haft en till två avgiftsfria månader per år, normalt juli och/eller december.

Förening: Brf Valhalla

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Medium 8 favoriter ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem. Medium 10 Mbit/s ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong i högt och fritt läge mot föreningens mysiga innergård. Eftermiddags- samt kvällssol.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger (Bl a Värdshuset Clas på Hörnet) m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.