Vasastan - Norrmalm

Regeringsgatan 70 C, 4 tr

Stor möblerbar balkong, högt läge och härligt skick. Mycket attraktivt cityläge!

Adress

Regeringsgatan 70 C, 4 tr

Rum

2

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

3 272 kr/mån

Boyta

70 kvmOm bostaden

Med drömläge i Stockholms innerstad, endast ett stenkast från nattlivet kring Stureplan och skärgårdsbåtarna vid Nybroviken finns denna suveräna tvåa med högt läge och balkong. Lägenheten är i mycket fint skick och har en perfekt sällskapsvänlig planlösning. Stort vardagsrum med plats för större matbord, stilfullt och välutrustat kök med bl.a golvvärme samt rymligt sovrum. Badrum med bl.a. tvättmaskin/torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober. Stor balkong som vetter mot föreningens innergård. Det höga läget i kombination med den genomgående planlöningen ger hela bostaden ljus och rymd. Här bor man tyst och lugnt med närhet till allt Stockholm har att erbjuda. Hiss finns. Obs att det förutom värme och vatten också ingår internet 10/100, basutbud tv (18 kanaler) samt ip-telefoni. Välkomna på visning!

– Entré med en garderobsvägg med skjutdörrar samt plats för extra byrå om så önskas.

– Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera.

– Sällskapsvänligt kök med golvvärme. Bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Praktisk köksö med förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, kaffemaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, vinkyl, kyl och frys.

– Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Flera rymliga garderober.

– Stilfullt badrum utrustat med tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, dusch, infällbara duschväggar, vägghängd wc, handfat och haddukstork. Spotlightbelysning.

– Stor, härlig balkong med plats för bord, stolar och blomster. Balkongen vetter mot innergården. Här trivs man!

Pris: 4 250 000 kr

Månadsavgift: 3 272 kr

Andel i föreningen: 0,92900 %

Byggår: 1982

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd.Det finns två gemensamma tvättstugor som ligger mittemot B-porten och D-porten dessa är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp. Det finns två bokningsbara gästlägenheter samt en stor innergård med lekplats, planteringar, bänkar och träd.

Lägenhetsnummer: 59 (C1403)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 134 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Österbotten 32 är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade tomträtten till fastigheten år 2009. Huset byggdes av Familjebostäder 1982 och består av 118 lägenheter (1-6 rok) varav 104 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och 11 lägenheter med hyresrätt. Det finns även åtta lokaler varav fyra är upplåna med hyresrätt, resterande lokaler används av föreningen. Husen är uppdelade i sex portuppgångar A till F. Fastighetens två huvudentréer vetter mot Regeringsgatan 70 samt Brunnsgatan 18. Samtliga lägenhetsentréer vetter mot gården. Månadsavgifterna sänktes i oktober 2012 med 8%. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande accepteras mellan make, maka och sambo. Energiprestanda134 kWh/m² och år. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.osterbotten32.se

Förening: Brf Österbotten 32

Fastigheten är belägen med bästa cityläge endast ett stenkast från Stureplan, Kungsgatan, NK, Hötorget, Birger Jarlsgatan, Hamngatan och mycket mera. I direkt närhet finns en mängd välrenommerade restauranger, mysiga caféer, trendiga butiker, mataffärer samt all annan nödvändig service. Hela stadens utbud är alltså inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.
Kommunikationerna är mycket goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Närhet till Arlanda Express. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.