Vasastan - Norrmalm

Rehnsgatan 10, 3 tr

Högt fritt läge, solig balkong och ljuvlig känsla! 1880-talsdröm i anrika Norrmalmskvarter.

Adress

Rehnsgatan 10, 3 tr

Rum

2

Slutpris

3 850 000 kr

Avgift

2 996 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till trivsamma och mycket eftertraktade kvarter där Vasastan, Norrmalm och Östermalm möts. Med högt, ljust och genomgående läge i fastighet anno 1887, finns denna fantastiska sekelskifteslägenhet med solig balkong i väster och sagolik känsla. Lägenhetens optimala planlösning är genomgående mellan gård och gata och tack vare det höga läget i huset är ljusinsläppet strålande. På senare tid har lägenheten genomgått en varsam och stilsäker renovering. Modern och snygg design, smarta funktionslösningar och sober färgsättning matchar väl bevarade ursprungsdetaljer från byggåret såsom vackra trä- och parkettgolv, högt i tak, stuckatur, snövita och spegelmönstrade snickerier samt stora vackra fönsterpartier med djupa nischer.

Vitt kök med matplats och utgång via pardörrar till solig balkong i högt västerläge med vy mot takåsar. Balkongen ger en härlig förlängning av köket, vilket förenar ute med inne.Två rum i fil, varav vardagsrum och underbart sovrum med garderobsvägg. Fräscht kaklat badrum.

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt god förvaring i anslutande klädkammare. Vitlaserade furugolv och väggar i vitt.

– Rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats. Lackad fiskbensparkett och väggar i sober kulör. Stort fönsterparti med djup nisch. Elementskydd.

– Ljuvligt sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av fyra dubbelgarderober. Vitlaserade furugolv och väggar i sober kulör, varav dekorativ fondvägg. Stort fönsterparti med djup nisch. Elementskydd.

– Trevligt och modernt kök med utgång till balkong i högt och fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Vita köksluckor, vitt kakel och mörk bänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. Plats för stort matbord. Vitlaserade furugolv och väggar i sober kulör.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv, dusch, WC och spotlights i taket.

Pris: 3 995 000 kr

Månadsavgift: 2 996 kr

Andel i föreningen: 3,00000 %

Byggår: 1887

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till de boendes förfogande finns; bastu, cykelställ, barnvagnsrum, sopsortering, samt en tvättstuga med full maskinell utrustning och torkrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Innergård med planteringar, utemöbler, trädeck och grill.

Renoveringar: Välskött fastighet där bl a V/A-stammar byttes 1983. Nyligen renoverades trapphuset och säkerhetsdörrar installerades. Tvättstugan renoveras löpande. Balkonger byggdes 2010. Föreningen diskuterar takrenovering.

Lägenhetsnummer: 6 (1301)

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: Välskött föreningen med god ekonomi och mycket låg belåning. Föreningen består av sammanlagt 1042 kvm bostadsyta fördelat på 36 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Förening: Brf Renen 1910

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 36

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Solig balkong i väster.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Vasastan och Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm City erbjuder med allt från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.